Deco&Design

Noi design-uri de lumini de la Cerno

via [2Modern]

Studioul Cerno stabilit în California (USA), a lansat o nouă colecție de lămpi moderne, fiecare păstrând aceleași caracteristici elegante și minimaliste care au făcut brandul cunoscut. Prima piesă Calx LED Pendant Light, cu un design geometric modern compus din opt fațete, este comercializată în 3 dimensiuni, cea mai mare având o lățime de 90-91cm.  Structura metalică poate avea un finisaj de aluminiu, alamă sau aur roz. Pentru părțile lemnoase se folosește o esență de nuc.

 

Cel de-al doilea corp de iluminat lansat de Cerno este Camur LED Linear Pendant Lamp. Structura grațioasă și minimalistă cu o ușoară curbură pe direcția orizontală se întinde pe aproximativ 150cm. Lemnul folosit pentru această lampă este tot esența de nuc. Design-ul se potrivește atât în spații domestice cât și în zone comerciale.

 

Pentru mai multe piese de la Cerno vă recomand magazinul 2Modern.

Vlad

Este arhitect și membru fondator al companiei Koob Hub. Se axează pe arhitectură civilă, design interior și realitate virtuală. În ultimii 4 ani a proiectat pentru piața chineză complexuri rezidențiale, spații comerciale de tip mall și turnuri de birouri clasa A cuprinse între 120-300m înălțime. În timpul liber ... haha, pe cine păcălim!? Vlad nu are timp liber.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian