Bife-Sim Mobilier

Made with Love – Monte Cristo Mobili

Există o companie căreia i-aș încredința fără ezitare sarcina de a-mi mobila și decora casa. Pasiunea mea pentru mobila cu aspect elegant care poartă patina vremii, pentru mobila din lemn facută cu grijă și bun gust, ar fi pe deplin răsplătită. Pentru că este vorba de mobilă făcută cu dragoste, exact așa cum spune și logo-ul companiei – Made with Love.

mobila facuta cu dragoste

O fabrică devenită reper pe piața mobilei

Cunosc fabrica de multă vreme. Am văzut câtă pasiune și dorință de perfecțiune există în toți cei pe care i-am cunoscut și cu care am lucrat. Am văzut cum s-a adaptat din mers schimbărilor din modă, dar și celor dictate de criză sau de apariția/dispariția unor piețe de desfacere.

Întotdeauna am fost plăcut impresionată de finisajele delicate și bine realizate care înglobează foarte multă muncă în aparenta lor simplitate. Au devenit chiar element de referință. Nu de puține ori am auzit persoane spunând că vor un finisaj ca cel făcut acolo. Probabil, asta înseamnă mobilă făcută cu dragoste.

mobilă facută cu dragoste

Un mobilier care se înnoiește și se reinventează permanent

Vechea fabrică din Iași a fost fondată în anii ’30 de câțiva artizani locali și a rămas fidelă mobilierului fără vârstă, cu linii încântătoare, armonioase și rafinate.

Mobilierul utilizează materiale avangardiste și tehnologii moderne, se reînnoiește și se reinventează permanent. Continuă să respecte bunul gust al iubitorilor de mobilă clasică și propune piese de calitate elaborate cu rafinament, pentru a face din fiecare dintre ele un adevărat obiect de colecție.

Monte Cristo Mobili creează punând accent pe stil, luând însă în considerare dorințele și ideile cerute de client, pentru a crea mobilierul care se potrivește cel mai bine cu ambientul. La MC Mobili se consideră că dacă un produs nu se vinde, înseamnă că nu este creativ.

mobilă facută cu dragoste

mobila facuta cu dragoste

mobilă făcută cu dragoste

mobilă făcută cu dragoste

Produsele Monte Cristo Mobili vor fi prezente la BIFE-SIM! Invitația este făcută, așadar sunteți așteptați!

Made with Love by Monte Cristo Mobili

Mihaela Radu

Mihaela Radu este inginer chimist dar are o mare pasiune pentru lemn. De mai bine de 20 de ani lucreaza in domeniu, finisarea lemnului fiind ceea ce a definit-o in aceasta perioada. A acumulat experienta lucrand intr-un institut de cercetari, in propria firma, precum si intr-o multinationala. Isi doreste sa impartaseasca continuu din experienta proprie cu cei care au aceeasi pasiune....si nu numai.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian