Bife-Sim Mobilier

Quadra – Feel free. Feel inspired.

Cum aș putea să nu vorbesc despre mobilă făcută foarte bine și inspirat? Despre mobilă cu finisaje deosebite, foarte simple, naturale și elegante sau elaborate, cu patine și tehnici de învechire. Despre mobila care îndeamnă să fii liber și inspirat. Feel free. Feel inspired. Este logo-ul și îndemnul Quadra.

Feel free. Feel inspired

Mobilier care îți dă sentimentul de acasă

La Quadra, după o zi de muncă, carcasa unei pendule se întoarce 100 de ani în timp. Mobila din lemn masiv de rășinos este autentică, iar prezența nodurilor îți întărește această senzație. Masa din stejar masiv are un finisaj atât de discret încât ești convins că este vorba doar de frumusețea naturală a lemnului. Și totul este realizat de oameni talentați, cu dorința de a face lucrurile cât mai autentice și naturale.

Quadra este pentru cei care își doresc mobilă autentică din lemn masiv și care apreciază finisajele cât mai naturale. Și se pare că este apreciată peste tot. Stau dovadă cei 20 de ani în care mobila făcută la Quadra a ajuns în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, în țări unde se pune preț pe creativitate și natural.

Quadra are și soluții pentru amenajări interioare dintre cele mai provocatoare. Mulți designeri și arhitecți aleg să lucreze cu această echipă complexă pentru a găsi soluțiile perfecte pentru proiectele lor. Cu produsele Quadra au fost amenajate atât bucătării din lemn masiv, cât și magazine, restaurante sau hoteluri. Și peste tot mobila îți dă sentimentul de acasă.

Oferta nu se oprește aici. Dacă ceea ce cauți sunt scaune în stil retro sau industrial, canapele și fotolii antichizate din piele vei fi surprins de produsele realizate de meșteri pricepuți în cea mai nouă secție a fabricii din Târgoviște.

Feel free. Feel inspired

Feel free. Feel inspired

Feel free. Feel inspired

Feel free. Feel inspired

Fii inspirat și alege produsele cu care a încântat o lume întreagă.

Feel Free. Feel inspired by Quadra

Mihaela Radu

Mihaela Radu este inginer chimist dar are o mare pasiune pentru lemn. De mai bine de 20 de ani lucreaza in domeniu, finisarea lemnului fiind ceea ce a definit-o in aceasta perioada. A acumulat experienta lucrand intr-un institut de cercetari, in propria firma, precum si intr-o multinationala. Isi doreste sa impartaseasca continuu din experienta proprie cu cei care au aceeasi pasiune....si nu numai.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian