Bife-Sim Echipamente de Vopsit

AETERNUM – Noutățile Sirca la BIFE SIM

Vă spuneam săptămâna trecută despre Cromateria, evenimentul Sirca de anul acesta care a creat o legătură specială între designeri, arhitecți și industrie. Succesul evenimentului a determinat echipa Sirca să se mobilizeze pentru a veni cu noutăți. Și iată că la BIFE SIM 2016 se prezintă cu noi sisteme de finisare cu rezistență sporită pentru exterior și AETERNUM – contractul de garanție de până la 10 ani pentru produsele finisate cu aceste sisteme.

AETERNUM

Produse pentru exterior cu rezistență garantată în timp

Rezistența în timp este aspectul principal care trebuie luat în considerare când se finisează uși, ferestre, mobilă de grădină, terase sau alte amenajări la exterior. Agenții atmosferici, razele soarelui, microorganismele, poluarea existente în natură determină o deteriorare lentă, dar continuă a unui material natural așa cum este lemnul. Este motivul pentru care lemnul trebuie protejat.

Alegerea produselor potrivite și a sistemului de aplicare corect duc împreună la prelungirea vieții lemnului folosit la exterior. Sirca+ este o linie de produse pentru exterior care permite asigurarea unei garanții de până la 10 ani pentru produsele finisate cu ele. Respectând condițiile din contractul de garanție AETERNUM va fi posibilă decorarea locuinței cu uși, ferestre și alte amenajări exterioare din lemn cu înalte standarde de performanță și calitate. Îngrijindu-le periodic cu produse ușor de folosit pe care Sirca le pune la dispoziție, este posibil ca această perioadă să fie prelungită.

Garanția AETERNUM este valabilă pentru ciclurile opace și semitransparente pentru uși și ferestre din lemn de foioase sau conifere și pentru ciclurile de finisare opace și semitransparente pentru obloane din lemn de foioase sau conifere. Ciclurile de finisare cuprind trei straturi de produs, iar garanția este de 10 ani pentru uși și ferestre și 6 ani pentru obloane.

Îngrijirea periodică a produselor din lemn de la exterior se poate face cu spray-ul Curalegno Woodcare IR2100 sau cu lacul Rinnova Serramenti IR1100, produse formulate special pentru a înnoi și împrospăta frumusețea inițială a  produsului, dându-i și un tușeu foarte plăcut.

AETERNUM

Mihaela Radu

Mihaela Radu este inginer chimist dar are o mare pasiune pentru lemn. De mai bine de 20 de ani lucreaza in domeniu, finisarea lemnului fiind ceea ce a definit-o in aceasta perioada. A acumulat experienta lucrand intr-un institut de cercetari, in propria firma, precum si intr-o multinationala. Isi doreste sa impartaseasca continuu din experienta proprie cu cei care au aceeasi pasiune....si nu numai.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian