Evenimente

Artizanul Anului 2016

Pentru că fiecare creator şi designer de produs este înainte de toate un meşteșugar sau artizan contemporan, Atelierul de Creație (Revista Atelierul) vă propune să vă înscrieţi la premiul Artizanul Anului, ediţia a VI-a.  De şase ani, Revista Atelierul invită toți creatorii și designerii talentați să se înscrie, la concursul anual Artizanul Anului, unde vom afla cu ajutorul juriului și votului publicului care sunt cei mai apreciați designeri și creatori ai anului 2016.

Dacă anul acesta ați transpus concepte și idei originale în obiecte de design, fie ele purtabile, practice sau pur estetice, dar a căror scop este să încânte și să aducă bucurie și design publicului vostru țintă, sunteți invitați să vă înscrieți până pe 15 decembrie 2016 la competiția Artizanul Anului, completând formularul de aici: www.revista-atelierul.ro/2016/12/02/apel-inscrieri-artizanul-anului-2016.
Designul de produs a spart bariera artei contemporane şi a căpătat statutul de obiect de artă, iar creatorul său are în esență statutul de meşteşugar / artizan contemporan. Premiul Artizanul Anului a fost conceput în 2011, la inițiativa Atelierului de Creație, cu scopul de a acorda acest titlu unui creator contemporan care s-a remarcat prin produsele realizate, conceptul și brandul dezvoltat. Acest premiu a fost acordat: 2015 – Nicomade, 2014 – Zubiju, 2013 –  Deliciu Mic, 2012 – Itsy Bitsy Ami, 2011 – Bohemian Sin.

Câștigătorul competiției va primi din partea Revistei Atelierul de Creație, pe lângă titlul Artizanul Anului 2016, un pachet de promovare al cărui conținut îl puteți afla direct din site-ul www.revista-atelierul.ro.
Revista Atelierul www.revista-atelierul.ro este o comunitate – platformă, un spaţiu interactiv, interdisciplinar şi intercultural de consum de educaţie prin cultura designerilor de produs. Construiește, din 2010, comunitatea creatorilor de produse, de idei şi de content încurajând debutul artistic, designul de produs văzut ca artă contemporană, promovarea patrimoniului cultural ca sursă de inspiraţie pentru arta designerilor de produse, mobilitatea culturală şi accesul facil la cultură.

Anamaria

Anamaria are peste 15 ani de experienta in marketing si comunicare pentru firme din industria si retailul de mobila. Inainte de Ces Brands a coordonat activitatile de marketing la ICLA Romania.

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Uff! Am aflat tarziu de artizanul anului dar hei!…am aflat de acest site!!! Ma bucur nespus de mult ca v-am gasit, pentru ca simt in spatele acestor postari, un om cu suflet mare si bun si greu dai de asa comori:). Pana acum il stiam pe domnul Calin Pop, autorul incantatoarelor articole de pe stejarmasiv.ro, de azi inainte o sa ma gandesc cu drag si la dumneavoastra :).

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian