Deco&Design

Make-Up Șevalet – măsuța de toaletă fresh și sofisticată

Make-Up Șevalet este o măsuță de toaletă al cărei design este inspirat de șevaletul pentru pictură. Ideea este a Alinei Ilie, care a gândit și creat o piesă de mobilier mult râvnită de femei.

Make-Up Șevalet este un produs compus din măsuță, oglindă și dulăpior pentru depozitat cosmetice și bijuterii. Oglinda este încadrată de o ramă cu colțuri rotunjite în spatele căreia se află un spațiu compartimentat pentru cosmetice și bijuterii. Păstrând tema inspirației, blatul măsuței are forma paletei pentru vopselele folosite de pictori. Măsuța este foarte practică, mai ales că posedă și ea mici sertare ascunse sub blat. Dimensiunile, designul și nuanțele alese pentru finisaje o fac ușor de integrat în spațiile moderne de lucru sau de locuit.

make-up șevalet

Dar să nu uităm și ce ne interesează: Make-up Șevalet este din lemn de pin și MDF, finisat cu produse ecologice. Este un produs de design, lucrat manual cu atenție concentrată pe detalii și pe calitatea finisajelor. Și cum se înâmplă cel mai des cu acest gen de produse de nișă, este realizat într-un atelier de tâmplărie.make-up șevalet

Este un produs apărut din pasiune pentru design și dezvoltat pe parcursul mai multor ani. Este unul dintre lucrurile „istețe” și când zic asta includ: este inovativ, se remarcă în mulțime, se reinventează și se perfecționează. Dar mai ales, este funcțional, ne simplifică viața și ne(-o) înfrumusețează.

make-up șevalet
Alina Ilie la măsuța ei de … lucru

Când ai prieteni faini ajung la tine ideile lor și ale prietenilor lor. Așa am aflat de unul dintre lucrurile smart făcute de ei. Make-Up Șevalet este o măsuță de toaletă cu un design fresh și sofisticat – un proiect frumos, realizat cu entuziasm și multă încredere. Pe mine m-a convins!

 

Sursa foto: Make-Up Șevalet

Anamaria

Anamaria are peste 15 ani de experienta in marketing si comunicare pentru firme din industria si retailul de mobila. Inainte de Ces Brands a coordonat activitatile de marketing la ICLA Romania.

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian