Real Time Web Analytics
Business Forestier

Wood-Mizer la târgul expoDESIGNwood, Brașov, 30 martie – 1 aprilie 2017

Wood-Mizer

Renumitul târg dedicat prelucrării lemnului ținut în Brașov și-a modificat denumirea în acest an, concentrându-și atenția pe DESIGN, ca aspect important al viitorului în prelucrarea lemnului. Organizatorii târgului ne informează că peste 60 de firme, reprezentând circa 150 de branduri internaționale vor participa la târgul care acoperă un spațiu în jur de 3800 mp.

La târgul expoDESIGNwood, Wood-Mizer va prezenta echipamente de prelucrare a lemnului destinate firmelor mici și mijlocii:

  •  Fierăstrăul-panglică LT40 cu sistem hidraulic pentru încărcarea și manipularea buștenilor
  •  Noul concept de fierăstraie-panglică pentru firme mici – LX100 cu design xFRAME care permite deplasarea capului de fierăstrău pe 2 șine
  •  Circularul de tivit EG300 cu 2 pânze. Această mașină poate fi transformată în fierăstrău multilamă cu 5 pânze dacă este necesar.
  • Mai multe versiuni de mașini de ascuțit și de ceaprăzuit pentru firme cu afaceri de anvergură diferită.

De asemenea, Wood-Mizer va expune spectrul complet de pânze-panglică înguste produse, precum și instrumentele Wood-Mizer TOOLS care includ pânze pentru circulare de tivit, circulare multilamă, circulare de retezat; pânze-panglică late; pânze de fierăstraie cu cadru și cuțite de rindeluit.

Pe parcursul târgului expoDESIGNwood și până la sfârșitul primăverii, Wood-Mizer organizează următoarele promoții:

  •  10% sau 20% reducere, pe care o vrei? 10% reducere pentru toate utilajele fără sistem hidraulic – LT10, LT15, LT20B sau 20% reducere pentru toate utilajele cu sistem hidraulic – LT20, LT40, LT70
  • Plătiți în numerar sau în avans și primiți o reducere la pânzele Wood-Mizer
  • Reascuțire și ceaprăzuire la prețul de 7 lei+TVA
  • Cumpărați un banzic LT10 sau LT15 și beneficiați gratuit de serviciul Resharp, pentru pânzele Wood-Mizer, timp de 6 luni.

Vă așteptăm la expoziția Wood-Mizer de la târgul expoDESIGNwood începând cu 30 martie până pe 1 aprilie din Centrul de Evenimente Lux Divina din Brașov (fosta platformă Rulmentul).

 

Wood-Mizer RO S.R.L.

str. Fabricii nr. 6, Șura Mică, judeţul Sibiu

Info utilaje – 0745707323

E-mail: aechert@woodmizer.ro

www.woodmizer.ro

Dan

Dan a avut șansa să lucreze în diverse departamente. Astfel a acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Este un om de echipă și un all around player. A lucrat ca antreprenor, a coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. Acum ambiția lui este, nici mai mult nici mai puțin, să introducă Industria Lemnului în era digitală.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu