Business Forestier

Wood-Mizer lansează pânza de fierăstraie-panglică Vortex cu eliminarea rumegușului

Wood-Mizer, producătorul lider mondial de fierăstraie-panglică portabile, vă prezintă pânza de fierăstraie-panglică inovatoare Vortex cu eliminarea rumegușului. Acum disponibilă, noua pânză Vortex de la Wood-Mizer este proiectată pentru clienţii care au nevoie de scânduri fără exces de rumeguș.

Pânza Vortex elimină rumegușul în timp ce debitează pentru a minimaliza sau elimina nevoia de îndepărtare a rumegușului după prelucrarea lemnului. Acest profil de pânză unic a generat rezultate pozitive în teste realizate în fabrici de paleţi de producţie înaltă și în condiţii normale de debitare.

Pânza Vortex produce scânduri și muchii mai curate. De asemenea, pânza Vortex realizează o tăiere mai netedă și mai ușoară a lemnului de esenţă moale și de esenţă tare, precum molid, stejar și frasin, cu care alte pânze s-au descurcat greu la tăiere.

Producătorul de paleţi Jeff Coomer de la firma americană Coomer & Sons Sawmill a testat pânza și spune: „Pânza Vortex a eliminat 98 până la 99% din rumeguș și a fost impresionant cât de mult rumeguș a eliminat prin comparaţie cu o pânză tipică de fierăstrău.”

În plus, Paul Smith de la Smith Sawmill Service spune: „Noua pânză Vortex se descurcă foarte bine la eliminarea rumegușului de pe lemn. Va fi o achiziţie de valoare pentru firme.”

Profilul Vortex de la Wood-Mizer este acum disponibil pentru comenzi în lungimi variate ale tipurilor exclusive de pânze Wood-Mizer SilverTIP și MaxFLEX. Contactaţi Wood-Mizer pentru mai multe informaţii.

Wood-Mizer RO S.R.L.
str. Fabricii nr. 6, Șura Mică, judeţul Sibiu
Info utilaje – 0745707323
Email: aechert@woodmizer.ro
www.woodmizer.ro

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian