Real Time Web Analytics
Business Forestier

Wood-Mizer pornește Marea Promoție de Toamnă la vânzarea de fierăstraie

Promotie de toamna

Indiferent că visați la propria Dvs. afacere, sau doriți să îmbunătățiți procesul Dvs. existent de prelucrarea lemnului, acum este momentul oportun să cumpărați un fierăstrău!

Pentru cei care doresc să înceapă prelucrarea lemnului și debitează cantități nu foarte mari de bușteni sau folosesc fierăstrăul ocazional

– Achiziționați cel mai mic fierăstrău LT10 – și economisiți 500 euro!

– Achiziționați cel mai popular fierăstrău LT15 și economisiți 700 euro!

– Achiziționați cel mai nou fierăstrău LX100 pe șine duble și economisiți 900 euro!

Căutați un echipament mai productiv?

– Alegeți orice fierăstrău Wood-Mizer hidraulic – LT20 sau LT40 sau LT70 – și obțineți un discount de 10%.

Sau chiar mai mult! Gândiți-vă la funcțiile Super Hydraulics: lucrează mult mai rapid, încarcă, rotește, echilibrează și fixează buștenii mari și grei fără nicio problemă. Gândiți-vă la stația Remote Control: operatorul va gestiona toate funcțiile fierăstrăului dintr-un singur loc, ceea ce înseamnă mai puțin efort și mai multă productivitate.

– Achiziționați orice fierăstrău Wood-Mizer – LT20 sau LT40 sau LT70 – cu Super Hydraulics sau cu Remote Control – și obțineți 12% discount.

Iar la final, cea mai bună ofertă a acestei toamne:

– Achiziționați orice fierăstrău Wood-Mizer – LT20 sau LT40 sau LT70 – cu ambele funcții Super Hydraulics și Remote Control – și beneficiați de 15% discount.

Apelați-ne pentru a obține oferte de preț. Promoția este valabilă până pe 30 Noiembrie 2017.

Wood-Mizer RO S.R.L.
str. Fabricii nr. 6, Șura Mică, judeţul Sibiu
Info utilaje – 0745707323
Email: aechert@woodmizer.ro
www.woodmizer.ro

Dan

Dan a avut șansa să lucreze în diverse departamente. Astfel a acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Este un om de echipă și un all around player. A lucrat ca antreprenor, a coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. Acum ambiția lui este, nici mai mult nici mai puțin, să introducă Industria Lemnului în era digitală.

1 comentariu

Adaugă un comentariu

  • Astazi am vazut promotia dar nu specifica preturile.

    Nu am sunat pentru informatii suplimentare pentru ca nu vreau sa cumpar acum (probabil in viitor). LT10 are motor mono sau trifazic? Modelul acesta il echipeaza si cu motor pe benzina?