Business Mobilier

Un client mulțumit te poate trece granița

Colaborez cu Oana Popovici, proprietar al firmei Euromob Style din Târgoviște, de când am început activitatea ca distribuitor de produse pentru finisarea lemnului, adică de aproape 20 de ani. De fapt, am început colaborarea cu tatăl ei, după care ea a preluat ștafeta. În tot acest timp ne-am ajutat și sprijinit în perioadele dificile ceea ce a dus la legarea unei prietenii frumoase și trainice.

De la mobilă de baie la amenajare de apartamente

Au început cu PAL și MDF și câțiva ani au făcut mobilă de baie. Văzând că i se cere acel gen de mobilă și pentru living, dormitor sau camera copilului, a început să extindă gama. Cu timpul s-a gândit că n-ar fi rău să înceapă să lucreze și lemn masiv. N-a fost ușor pentru că au fost probleme de variații dimensionale ale lemnului, crăpături, pătări și toată gama de experiențe neplăcute pe care le poți avea cu lemnul masiv. Dar până la urmă a răzbit.

dormitor euromob
dormitor www.euromob-style.com

 

Zilele trecute am fost în vizită la fabrică, cum fac din când în când și am stat de vorbă la o cafea, ca de obicei ☺. Mi-a povestit ultima întâmplare din viața ei de producător de mobilă, o poveste frumoasă pe care vreau să o împart cu voi.

Și apropo de mobila din lemn. Ardea de nerăbdare să-mi arate mobila pentru dormitor (nuc roșcat) pe care tocmai o făcuse – cu comode cu picioare ușor curbate, cu genunchi în stil clasic, uși curbate la dulap și alte minuni. Îi părea foarte rău că nu avuseseră timp să-l monteze să-l văd în forma finală. Dar, așa e când faci lucruri pe placul clientului, ai mult de lucru.

Cum a ajuns să treacă granița

În urmă cu câțiva ani, Oana a mobilat întreaga casă pentru un client din zonă. A făcut măsurătorile necesare, a realizat proiectele după cerințele clientului, a executat mobila în fabrica proprie și a montat-o în casa clientului. A durat ceva, pentru că a fost o lucrare destul de mare, dar în final toata lumea a fost mulțumită.

După o perioadă clientul a plecat din România și s-a mutat în altă țară din Europa. A cumpărat acolo o casă veche pe care vrea să o aranjeze și să o mobileze. Ghiciți cu cine vrea să facă acest lucru? Exact, cu Oana. Este problemă de bani, veți spune, producătorii români lucrează ieftin și bine. Cu siguranță este aici un sâmbure de adevăr. Dar, dacă nu era mulțumit, se mai întorcea clientul la Euromob? Chiar dacă a fost foarte ieftin! Și am uitat să vă spun – clientul a invitat-o pe Oana, să vadă și să măsoare casa. Când am fost la ea, tocmai se întorsese de acolo.

Nu-i așa că este o poveste frumoasa? Și mai ales, adevărată! Promit că revin cu fotografii când mobila va fi gata. Sigur o să vă placă.

Mihaela Radu

Mihaela Radu este inginer chimist dar are o mare pasiune pentru lemn. De mai bine de 20 de ani lucreaza in domeniu, finisarea lemnului fiind ceea ce a definit-o in aceasta perioada. A acumulat experienta lucrand intr-un institut de cercetari, in propria firma, precum si intr-o multinationala. Isi doreste sa impartaseasca continuu din experienta proprie cu cei care au aceeasi pasiune....si nu numai.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian