Art&Craft

Pâlnia din lemn cu parfum de tequila

Prezentată la New York Design Week 2016, ‘Bellaphone’ este o imensă pâlnie acustică din lemn, care amplifică sunetele produse de un dispozitiv aflat la baza ei. Funcționalitatea pâlniei este o dovadă a calităților acustice pe care le are lemnul, ales nu întâmplător.

palnia de lemn bellaphone

Proiectul aparține companiei FIDDLE + HAMMER deținută și condusă de un fost sculptor și violonist. De fiecare dată se urmărește crearea unor piese de calitate folosind cele mai bune materiale disponibile. Pentru acest proiect a fost ales lemn provenit de la butoaie de tequila și whiskey, cu intenția de a-l converti într-un produs nou cu o estetică modernă, care să exprime atât dragostea pentru lemn cât și cea pentru muzică. Piesele variază în dimensiuni putând fi integrate în orice sistem sau aplicație, de la dispozitive mobile la sisteme audio home cinema.

bellaphone_2
Bellaphone la dimensiunea maximă
bellaphone_3
Un melanj de tequila și whiskey

bellaphone_4

Lemn + muzică + tequila = un amestec cu formă interesantă.

Anamaria

Anamaria are peste 15 ani de experienta in marketing si comunicare pentru firme din industria si retailul de mobila. Inainte de Ces Brands a coordonat activitatile de marketing la ICLA Romania.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian