Evenimente

Expozanți, vă felicită Romexpo!

BIFE SIM 2016 a trecut, fiecare expozant și-a evaluat participarea și poate unii se gândesc deja la următoarea, dar ce zice Romexpo despre evenimentul desfășurat luna trecută?

Stimaţi expozanţi,
Va multumim pentru participarea la BIFE-SIM, cel mai important targ international de mobila, echipamente si accesorii din Romania, organizat de Romexpo, Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania (APMR) si Camera de Comert si Industrie a Romaniei!

deschidere-bifeVa felicitam pentru atmosfera minunata pe care ati reusit sa o creati in cele cinci zile de evenimente, prin ofertele pe care le-ati prezentat vizitatorilor, prin manifestarile conexe pe care le-ati organizat la standul dumneavoastra si prin amabilitatea si profesionalismul cu care ati raspuns solicitarilor tuturor celor care v-au vizitat standul.

vizita-bifeTocmai de aceea, BIFE-SIM 2016 a beneficiat de o participare numeroasa in randul publicului larg si publicului specialist, peste 22.000 de mii de vizitatori profitand de ofertele puse la dispoziţie in cele cinci zile de manifestare expozitionala!

vizitatori-bifeBIFE-SIM in cifre

bife-in-cifreNoi credem ca BIFE-SIM a fost ocazia ideala pentru dumneavoastră de a comunica în mod direct cu potentialii clienti, de a va intalni cu viitori parteneri, de a obtine informatii despre ultimele tendinte din domeniile dumneavoastra de interes si de a participa la conferinte si seminarii in care sa va exprimati preocuparile si punctele de vedere!

bife sim 2016

bife-in-media

tv

 

TVR 1, B1TV, National TV, Realitatea TV, Prima TV, Kanal D, Antena 1, Antena 3, TVH, etc.

 

 

radio

 

Europa Fm, Radio Zu, Radio France Internationale, Radio Seven, Kiss Fm etc.

 

 

presaRevista Mobila, Revista RWIM, Revista Caminul, Revista Casa Mea, Jurnalul de Afaceri, Bursa, Bursa Constructiilor, Revista MagMob, Revista Casa si Gradina, Revista Casa Lux, Revista Intarzia & Castor, Revista Constructiv, Revista Practic Idei, Revista Casa de Vacanta, Revista Utilaje & Constructii, Revista Proiect Casa, Lumea Tiparului, Revista Agenda Constructiilor, Revista Spa Magazin, Romania libera, Curierul National, Agerpres, Capital, Revista Atelierul, Libertatea, Sapte Seri, Mobelmarkt etc.

webwww.dcnews.ro, www.ziuanews.ro, www.psnews.ro, www.ziare.com, www.capital.ro, www.business24.ro, www.jurnaluldeafaceri.ro, www.jurnalul.ro, www.adelaparvu.com, www.a1.ro, www.rfi.ro, www.efin.ro, www.bursa.ro, www.bursaconstructiilor.ro, www.easyengineering.ro, www.constructiv.ro, www.tv-h.ro, www.calendarevenimente.ro, www.mybucharestguide.com, www.casamea.ro, www.caminul.ro, www.hotelinvest.ro, www.agendaconstructiilor.ro, www.fereastra.ro, www.arenaconstruct.ro, www.proidea.ro, www.ibuild.info, www.uconstruct.ro, www.afacerilemn.ro, www.revistadinlemn.ro, www.lemnsupermarket.ro, www.rwim.ro, www.casa-gradina.ro, www.uconstruct.ro, www.revistaconstructiilor.eu, www.romanialibera.ro, www.eoficial.ro, www.libertatea.ro, www.sapteseri.ro, www.mobelmarkt.de, www.mprorussia.ru etc.

BIFE-SIM 2016 a beneficiat si de atentia jurnalistilor publicatiilor straine, precum Mobelmarkt, dar si de o campanie de promovare direct mailing, prin transmiterea de newslettere cu noutati catre peste 20.000 de utilizatori romani, public larg si specialisti, si catre peste 2500 de utilizatori straini. Noutatile au fost postate zilnic si pe pagina de Facebook a targului.

Intre timp, va invitam sa interactionati cu vizitatorii si potentialii dumneavoastra clienţi pe paginia de Facebook a BIFE-SIM!

bife sim 2016

Va asteptam si la editia viitoare a BIFE-SIM: 13 – 17 septembrie 2017!

www.bife-sim.ro

bife sim 2016

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian