Business Forestier

10% sau 20% reducere, pe care o vrei?

Wood-Mizer demarează promoția de primăvară pentru fierăstraie-panglică din gama Orange.

Până pe 31 mai 2017 puteți alege:
10% reducere pentru toate utilajele fără hidraulic – LT10, LT15, LT20B
sau
20% reducere pentru toate utilajele cu hidraulic – LT20, LT40, LT70
Dacă vă gândiți să vă deschideți propria afacere de producție de cherestea sau planificați modernizarea cu echipamente noi a fabricii de cherestea existente sau dacă pur și simplu vreți un fierăstrău-panglică mic în curtea din spate a casei ca să tăiați bușteni pentru uz propriu și pentru vecini – este momentul potrivit pentru luarea unei decizii ca să beneficiați de promoția noastră de primăvară. Începeți să economisiți bani chiar din momentul achiziției fierăstrăului-panglică!
Wood-Mizer produce o varietate largă de fierăstraie-panglică pentru afaceri și investiții la scară diferită. Navigați prin site-ul web și dați-ne un telefon pentru informații suplimentare.

S.C. Wood-Mizer RO S.R.L.
Str. Fabricii nr 6
557270 Sura Mica, Jud. Sibiu
Tel.: 0745707323
E-mail: aechert@woodmizer.ro
www.woodmizer.ro

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian