Deco&Design

Scări interioare de la Dippanels – magazinul de trepte

Trepte din lemn – așa cum le dorești

Lansată pe piața românească din luna octombrie 2016, platforma Dippanels.ro a devenit alegerea a peste 1000 de clienți care au descoperit avantajele și calitatea produselor pe care platforma le oferă. Calitatea produselor este garantată de experiența vastă a companiei, asimilată în mai bine de 25 de ani de producție de trepte și panouri din lemn masiv cu destinație în piețe vest europene cu tradiție în consumul acestui segment de produse.

scari interioare

Iată o serie de motive pentru care peste 1000 de persoane au ales să achiziționeze trepte din lemn pentru scari interioare de pe www.dippanels.ro :

Simplitatea platformei și posibilitățile de configurare pe care aceasta le oferă

Daca nu vrei să pierzi timp vorbind la telefoane și oferind explicații ce de multe ori pot fi asimilate eronat, pe platforma Dippanels.ro poți configura fiecare treaptă cu doar câteva click-uri. Poți încărca schița de debitare, în cazul în care aceasta este mai complexă, sau poți introduce cotele de debitare. Alegerea modelului de frezare, precum și zona marginilor pe care le dorești rotunjite o poți face deasemenea în cadrul paginii de produs.

trepte din lemn

 Serviciile oferite gratuit

De la serviciile de configurare precum debitarea și frezarea, până la cel de livrare care se desfășoară pe întregul teritoriu al României, acestea sunt puse gratuit la dispozitia clienților Dippanels.ro

 Modele variate, stocuri permanente, livrare imediată

Prin strategia logistică Dippanels.ro reușește să ofere permanent gama de modele, esențe și clase de calitate pentru produsele oferite. Problema stocurilor este inexistentă în cazul Dippanels.ro unde vei găsi permanent produsele pe care le dorești. Dacă, din întâmplare, vei constata că mai ai nevoie de o treaptă pentru a finaliza proiectul, la Dippanels.ro ai certitudinea că o vei primi, nu doar în timp util ci și în aceeași nuanță a lemnului.

Livrarea in 48 de ore vine în completarea unui sistem performant pus la îndemâna clienților www.dippanels.ro

scari interioare

 Prețul și calitatea produselor

Parte ideologică a Dippanels.ro a fost să aducă la îndemâna românilor calitatea lemnului masiv românesc care până nu de mult era o resursă la care nu mulți români aveau acces. Calitatea este termenul central al producției în cadrul companiei, iar acest lucru a fost întărit în cei 25 de ani de evoluție. Calitatea corelată cu serviciile oferite poziționează www.dippanels.ro  într-o zonă fără rival.

Dacă ești în căutare de trepte din lemn masiv pentru scari interioare nu ezita să arunci o privire pe singura platformă din România dedicată acestui segment de produse. Indiferent de formele proiectului tău, de la scări elicoidale și până la trepte evantai, toate pot fi achizitionate pe www.dippanels.ro

Anamaria

Anamaria are peste 15 ani de experienta in marketing si comunicare pentru firme din industria si retailul de mobila. Inainte de Ces Brands a coordonat activitatile de marketing la ICLA Romania.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian