Clicky

Business

Abonează-te la Revista din Lemn! Primești gratuit numărul din septembrie 2017

Anul acesta Revista din Lemn va avea două apariții, în martie și în septembrie. Semnalele pe care le-am primit de la voi ne-au arătat că apariția revistei a fost o decizie bună, revista a fost foarte bine primită. Noi ne bucurăm că am reușit să aducem/adăugăm valoare pe această piață, să creăm un conținut care să vă ajute și să vă inspire. De acum înainte avem nevoie de ajutorul vostru pentru a face din Revista din Lemn o apariție constantă în varianta printată. Așadar, dacă ai nevoie de o revistă de calitate în atelierul sau biblioteca ta, abonează-te la Revista din Lemn.

Abonamentul a fost pus în vânzare la noi în site

Abonamentul îl faci la noi în site din doar câteva clickuri. Plata o poți face prin transfer bancar sau cash la livrare. După efectuarea comenzii vei primi imediat un email cu datele din comanda ta. Dacă ai optat pentru plata prin transfer bancar te rugăm să faci plata în contul menționat. După efectuarea plății vei primi numărul din septembrie 2017 împreună cu factura aferentă abonamentului. Dacă ai optat pentru plata cash la livrare te rugăm să faci plata la livrarea numărului din septembrie 2017. Edițiile din martie și septembrie 2018 ale revistei le vei primi, la fel ca și ediția din septembrie 2017, acasă sau la adresa pe care o vei menționa în comandă. Este foarte simplu.

Abonează-te acum și primești gratuit numărul din septembrie 2017

Abonează-te acum și vei primi gratuit Revista din Lemn, ediția septembrie 2017 în câteva zile. Vei putea astfel ține în mâini, pe lângă o revistă cu un print de calitate, informații esențiale despre lemn. Uscarea și umiditatea de echilibru, șlefuirea în alb, colorarea uniformă, sfaturi pentru începători, tehnici de antichizare, trenduri în design sunt doar o parte dintre ele.

Conținutul va fi diferit de online

Articolele din revista tipărită vor fi diferite de cele postate în online pe revistadinlemn.ro. Din fericire subiectele sunt foarte multe și ne dau astfel posibilitatea unui conținut divers. Considerăm că este datoria noastră să oferim conținut dedicat celor care vor să ne susțină în acest proiect. Accesul la informațiile din revistadinlemn.ro este și va rămâne gratuit. Vei putea oricând să accesezi informațiile din online. Desigur, dacă prin abonarea la revista tipărită vrei să ne încurajezi să continuăm munca începută, noi îți vom fi recunoscători.

Revista se adresează celor care iubesc lemnul

Suntem întrebați de multe ori cui se adresează Revista din Lemn. Companiilor, persoanelor? Revista din Lemn este scrisă pentru cei ce iubesc lemnul. Acoperă nevoia de informații, idei, soluții, produse necesare în lucrul cu lemnul. Fie că sunt implicați în viața unor companii din domeniu, fie că sunt doar pasionați de această minune a naturii, vrem ca toți să găsească informații valoroase în revistă, să adăugăm valoare informațiilor pe care deja le au. Fie că sunt pasionați de prelucrare, finisare sau doar caută informații de calitate despre cei mai apreciați tâmplari și profesioniști în lucrul cu lemnul, vrem să îi avem pe toți printre cititori. Pe lîngă tehnici pe care cei mai profesioniști dintre ei le folosesc, în revistă vei vedea și o parte dintre lucrările care i-au făcut cunoscuți.

Ajută-ne să ducem mai departe Revista din Lemn. ABONEAZĂ-TE AICI!

 

 

Dan

Dan a avut șansa să lucreze în diverse departamente. Astfel a acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Este un om de echipă și un all around player. A lucrat ca antreprenor, a coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. Acum ambiția lui este, nici mai mult nici mai puțin, să introducă Industria Lemnului în era digitală.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

[index]
[index]