Business Evenimente

Expowood 4iTech Brașov 2018, în slujba tehnologiei și a digitalizării

A început Expowood 4iTech, târgul comercial de echipamente, utilaje, unelte și accesorii pentru sectoarele de producție mobilă, prelucrarea lemnului și exploatare forestieră.

70 de companii au ales Expowood pentru a-și expune produsele, pentru a-și promova serviciile și pentru a crea conexiuni B2B.

Evenimentul are loc în aceeași locație ca anul trecut, Complexul Lux Divina din Brașov, în perioada 19-21 aprilie 2018. Astfel, spațiul expozițional este unul generos – 1800 mp la interior, sala Dacia fiind ocupată în întregime, și 1400 mp la exterior, în curte. Totodată, ne bucurăm să anunțăm că 25% dintre firmele expozante sunt în premieră la Expowood.

Demonstrații și evenimente la Expowood 4iTech

Pe parcursul celor trei zile de târg vor avea loc o serie de demonstrații de mașini și utilaje în standuri, dar și conferințe de specialitate. Vom aduce în discuții soluții de finanțare pentru IMM-uri, programul Start UpNation, inovații în arhitectură precum și tehnologia nesting, prezentată direct pe utilaj (CNC Nextec de la Holz-Her Germania).

Însă anul acesta, organizatorii Expowood și-au îndreptat atenția și către publicul larg, prin includerea în program a unor evenimente dedicate în special soluțiilor de amenajare interioară.

Pentru a consulta agenda completă a evenimentelor, vă rugăm să accesați www.expowood.ro, secțiunea Expowood 4iTech.

Tombola Expowood, cu premii de peste 2200 de euro

Sâmbătă, în ultima zi de târg, la ora 12.00, va avea loc extragerea premiilor puse în joc la tradiționala tombolă Expowood. Avem premii de peste 2200 de euro!

Sponsori:
• Wood IQ Bacău – o mașină de șlefuit cu perii pentru suprafețe profilate
• Alwo Therm București – un exhaustor local
• Leitz Brașov – un set de pânze circulare
• Sorin Mihai Brașov – o canistră de adeziv Jowat de tip Pvac, domeniu de rezistență D3, Jowacoll 10305sau, la alegere, un sac de adeziv termofuzibil de topire pentru mașini de aplicat cant Jowatherme 28055
• Prod Wald Impex Gheorgheni – două cuști din lemn pentru câini

Cei care doresc să participe la tombolă, trebuie să se înregistreze online, pe site-ul evenimentului.

Program de vizitare:
Joi, vineri: 10.00 – 18.00
sâmbătă: 10.00 – 16.00

Și pentru că tematica anului 2018 este digitalizarea, evenimentele Expowood 4iTech vor fi LIVE pe Facebook! Poți să fii în direct cu noi și să afli cele mai noi tendințe din industrie în materie de tehnologii, utilaje, digitalizare, idei de design și arhitectură.

Intrarea este liberă!

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian