Uncategorized

LemnSuperMarket.ro îți oferă un abonament gratis la Revista din Lemn

Da. Ai văzut bine. Primești gratis un abonament la Revista din Lemn de la partenerii noștri LemnSuperMarket.ro. Oferta este valabilă pe perioada lunii iulie 2018 cu condiția să achiziționezi un pachet Premium Plus și să reprezinți o firmă.

LemnSuperMarket.ro este catalogul on-line specializat pe firme și produse din domeniul lemnului. Este unul dintre cele mai vizitate portaluri, creat pentru industria lemnului. Companiile care recunosc importanța promovării on-line utilizează LemnSuperMarket.ro pentru a ieși în evidență în fața clienților potențiali. Este accesat în general de companii care doresc să-și vândă produsele mai ușor sau de cei care caută furnizorul ideal pentru materiile prime pe care le folosesc în producție. Totodată, este accesat și de un număr considerabil de persoane pasionate de lemn.

Pentru cei care intermediază afaceri, LemnSuperMarket.ro este locul ideal unde își pot găsi produsele dorite, un loc unde pot intra în contact cu profesioniștii din domeniu.

Mai multe informatii despre abonamentele LemnSuperMarket.ro: click aici

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian