Bife-Sim

Accesoria | Divizia Echipamente la BIFE-SIM 2018 

Divizia Echipamente a Accesoria Group a prezentat la BIFE-SIM 2018 soluții complete pentru realizarea unui mobilier de calitate. Pe toată durata târgului, utilajele au putut fi testate în timpul demonstrațiilor live la stand. Echipa prezentă a fost pregătită cu informații și răspunsuri utile pentru luarea deciziei corecte în raport cu nevoile de dezvoltare a fiecărei companii.

Iată câteva dintre utilajele văzute în standul Accesoria Group, Divizia Echipamente:

Mașină de găurit multiplu cu comandă numerică – Point K2 TOP, Vitap

Premiat pentru inovație la Xylexpo în acest an, centrul de prelucrare cu comandă numerica Point K2 Top de la Vitap efectuează o găurire completă și rapidă, oferind în același timp o flexibilitate mare la debitare, găurire, nutuire și profilare. Atributele sale îl recomandă pentru realizarea blaturilor mari cu decupaje pentru bucătărie, a fronturilor profilate sau a ramelor pentru uși de bucătărie. O descriere completă a utilajului găsiți și aici.

echipamente

Fierăstrău circular cu masă mobilă și pânză înclinabilă – Astra 400 5CNC, Casolin

Utilajul este dotat cu masă mobilă pe role, cu căi de rulare confecționate dintr-un oțel special. Acestea sunt inserate printr-o metodă proprie de procesare la rece, patentată de Casolin, care garantează o precizie și o liniaritate excelente ale tăierii. Din acest motiv, căruciorul mesei mobile este garantat pentru 10 ani.

echipamente

Mașină semi-automată pentru aplicarea și frezarea cantului pe curb – Eclipse, Vitap

Eclipse este o mașina unică de aplicat și frezat cant abs pe panouri drepte sau curbe, concave și convexe, cu sistem de avans automat al panoului la aplicarea cantului. O soluție special proiectată pentru producătorii industriali de serie mare care au acceptat provocarea liniilor curbe. Acest utilaj închide perfect conturul, în mod automat.

accesoria bife-sim 2018

Mihaela Radu

Mihaela Radu este inginer chimist dar are o mare pasiune pentru lemn. De mai bine de 20 de ani lucreaza in domeniu, finisarea lemnului fiind ceea ce a definit-o in aceasta perioada. A acumulat experienta lucrand intr-un institut de cercetari, in propria firma, precum si intr-o multinationala. Isi doreste sa impartaseasca continuu din experienta proprie cu cei care au aceeasi pasiune....si nu numai.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian