Bife-Sim 2018

Accesoria | Divizia Echipamente la BIFE-SIM 2018 

Divizia Echipamente a Accesoria Group prezintă la BIFE-SIM 2018 soluții complete pentru realizarea unui mobilier de calitate. Pe toată durata târgului utilajele vor putea fi testate în timpul demonstrațiilor live la stand. Echipa prezentă va fi pregătită cu informații și răspunsuri utile pentru luarea deciziei corecte în raport cu nevoile de dezvoltare a fiecărei companii.

Iată câteva dintre utilajele pe care le veți putea vedea în standul Accesoria Group, Divizia Echipamente:

Mașină de găurit multiplu cu comandă numerică – Point K2 TOP, Vitap

Premiat pentru inovație la Xylexpo în acest an, centrul de prelucrare cu comandă numerica Point K2 TOP de la Vitap efectuează o găurire completă și rapidă, oferind în același timp o flexibilitate mare la debitare, găurire, nutuire și profilare. Atributele sale îl recomandă pentru realizarea blaturilor mari cu decupaje pentru bucătărie, a fronturilor profilate sau a ramelor pentru uși de bucătărie. O descriere completă a utilajului găsiți și aici.

accesotia bife-sim 2018

Fierăstrău circular cu masă mobilă și pânză înclinabilă – Astra 400 5CNC, Casolin

Utilajul este dotat cu masă mobilă pe role, cu căi de rulare confecționate dintr-un oțel special. Acestea sunt inserate printr-o metodă proprie de procesare la rece, patentată de Casolin, care garantează o precizie și o liniaritate excelente ale tăierii. Din acest motiv, căruciorul mesei mobile este garantat pentru 10 ani.

accesoria bufe-sim 2018

Fierăstrău circular de tăiere în pachet – Level 7, ACM

Cu o structură de construcție solidă și rigidă, circularul de tăiere în pachet LEVEL 7 de la ACM asigură cele mai bune rezultate în termeni de stabilitate și precizie pentru producția de mobilă. Masa mașinii (stânga/ dreapta liniei de tăiere) este acoperită cu material fenolic rezistent la zgâriere, ceea ce se traduce în costuri reduse de înlocuire în cazul apariției uzurii.

Mașină semi-automată pentru aplicarea și frezarea cantului pe curb – Eclipse, Vitap

Eclipse este o mașina unică de aplicat și frezat cant abs pe panouri drepte sau curbe, concave și convexe, cu sistem de avans automat al panoului la aplicarea cantului. O soluție special proiectată pentru producătorii industriali de serie mare care au acceptat provocarea liniilor curbe. Acest utilaj închide perfect conturul, în mod automat.

accesoria bife-sim 2018

Masini de aplicat cant pe drept – Pro Concept, Cehisa

Mașinile de aplicat cant din gama Pro Concept sunt concepute pentru aplicarea canturilor neadezivate, din furnir, PVC si ABS cu grosimi între 0,4 și 3 mm. Destinate secțiilor de producție medii și mari, mașinile de cant din gama Pro asigură o prelucrare completă a cantului datorită grupurilor de retezare și rotunjire din dotare.

accesoria bife-sim 2018

Accesoria/Divizia Echipamente vă așteaptă la BIFE SIM 2018, în perioada 12-16 septembrie, în corpul B1, stand 203-205.

Categorii

Abonează-te la newsletter