Business

Îmbinarea lemnului în coadă de rândunică, pas cu pas în Revista din Lemn, ediția Septembrie 2018

Îmbinarea în coadă de rândunică este una dintre cele mai puternice modalități de a uni două bucăți de lemn la un unghi drept. O folosim adesea când facem dulapuri, sertare și alte piese de mobilier care necesită o rezistență mare.

Aflați din ediția Septembrie 2018 a Revista din Lemn cum se poate realiza îmbinarea lemnului în coadă de rândunică. Pas cu pas, Dragoș și Costi de la Iplan Furniture ne arată cum se face marcarea pozițiilor pentru îmbinare, tăierea cozilor și a pinilor, dar și ce scule trebuie să le folosim.

Revista din lemn, varianta tipărită, este editată de două ori pe an, în martie și septembrie.

Revista din Lemn din septembrie 2018 mai conține articole despre cum se poate evita crăparea lemnului, tipuri de fierăstraie circulare cu masă, ce dotări îți trebuie pentru a face tranziția de la un atelier la o mică fabrică de mobilier, case din lemn din pereți prefabricați și multe alte surprize.

Abonamentul îl faci la noi în site din doar câteva clickuri. Plata o poți face prin transfer bancar sau cash la livrare. După efectuarea comenzii vei primi imediat un email cu datele din comanda ta. Dacă ai optat pentru plata prin transfer bancar te rugăm să faci plata în contul menționat. După efectuarea plății vei primi edițiile din martie și septembrie 2018 împreună cu factura aferentă abonamentului. Dacă ai optat pentru plata cash la livrare te rugăm să faci plata la primirea coletului cu revistele din martie și septembrie 2018. Este foarte simplu.

Iubești lemnul, îți place să lucrezi cu lemn, ești interesat de cât mai multe informații despre prelucrarea și finisarea lui? Abonează-te!

Fii alături de noi ca, împreună, să ducem mai departe Revista din Lemn!

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian