Business

Îmbinarea lemnului în coadă de rândunică, pas cu pas în Revista din Lemn, ediția Septembrie 2018

Îmbinarea în coadă de rândunică este una dintre cele mai puternice modalități de a uni două bucăți de lemn la un unghi drept. O folosim adesea când facem dulapuri, sertare și alte piese de mobilier care necesită o rezistență mare.

Aflați din ediția Septembrie 2018 a Revista din Lemn cum se poate realiza îmbinarea lemnului în coadă de rândunică. Pas cu pas, Dragoș și Costi de la Iplan Furniture ne arată ce scule să folosim, cum se face marcarea pozițiilor pentru îmbinare, tăierea cozilor și a pinilor.

Revista din lemn, varianta tipărită, este editată de două ori pe an, în martie și septembrie. Pentru a intra în posesia revistelor editate în 2018 vă puteți abona accesând linkul de mai jos.

Vezi ultimul video din VideoRDL

Abonează-te pe YouTube sau Woodzer și vezi cele mai noi filme.

Abonează-te la Revista din Lemn

Revista din Lemn din septembrie 2018 mai conține articole despre cum se poate evita crăparea lemnului, tipuri de fierăstraie circulare cu masă, ce dotări îți trebuie pentru a face tranziția de la un atelier la o mică fabrică de mobilier, case din lemn din pereți prefabricați și multe alte surprize.

Abonamentul îl faci la noi în site din doar câteva clickuri. Plata o poți face prin transfer bancar sau cash la livrare. După efectuarea comenzii vei primi imediat un email cu datele din comanda ta. Dacă ai optat pentru plata prin transfer bancar te rugăm să faci plata în contul menționat. După efectuarea plății vei primi edițiile din martie și septembrie 2018 împreună cu factura aferentă abonamentului. Dacă ai optat pentru plata cash la livrare te rugăm să faci plata la primirea coletului cu revistele din martie și septembrie 2018. Este foarte simplu.

Iubești lemnul, iți place să lucrezi cu el, ești interesat de cât mai multe informații despre prelucrarea și finisarea lui? Abonează-te!

Fii alături de noi ca, împreună, să ducem mai departe Revista din LemnABONEAZĂ-TE AICI!

Categorii

Abonează-te la newsletter