Forestier

LT15START: cel mai mic și ieftin fierăstrău marca Wood-Mizer a primit o nouă denumire

Wood-Mizer întrerupe producția de fierăstraie LT10, iar în schimb adaugă fierăstrăul LT15START la modelele LT15.

 LT15START este un fierăstrău accesibil cu o structură robustă și caracteristici simple, ideale pentru prelucrarea directă a lemnului. LT15START poate debita bușteni cu un diametru de până la 70 cm și cu o lungime de 5,4 m cu patul standard. Pentru a debita bușteni mai lungi, se pot adăuga extensii în vederea extinderii patului fierăstrăului la orice lungime necesară de debitare.

 Fierăstrăul dispune de alimentare prin împingere și de o manivelă pentru repoziționarea pânzei în vederea următoarei debitări.

 Pânzele cu tăietură subțire solicită un consum minim de energie, astfel încât un motor electric de 5,5 kW oferă o putere suficientă pentru debitarea tuturor tipurilor de lemn. Modelul LT15START poate fi echipat și cu motor pe benzină de 14 CP.

 Datorită asemănărilor dintre cele două produse, modelul LT15START îl va înlocui pe cel LT10 ca fiind cel mai mic și ieftin fierăstrău marca Wood-Mizer, reprezentând o soluție excelentă pentru a începe operațiunile de debitare a lemnului cu investiții minime, calitate dovedită și suport service garantat. Fierăstrăul LT10 nu va mai fi distribuit în Europa.

 Modelul LT15START este disponibil acum pentru comandă. Pentru o ofertă de preț, vă rugăm să contactați Wood-Mizer RO S.R.L.

 Wood-Mizer RO S.R.L.

str. Fabricii nr. 6, Șura Mică, judeţul Sibiu

+40 755 202 030

office@woodmizer.ro

www.woodmizer.ro

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian