Produsul zilei

Set regenerare și curățare ferestre și uși de exterior, ICA – Produsul zilei în magazinul Iscusit

Produsul zilei de azi, 24 octombrie 2018, în magazinul nostru Iscusit, este un Set de regenerare și curățare de la firma ICA. Aș putea spune că este o ofertă de sezon pentru că este exact momentul când ar trebui să vă ocupați de curatarea si protejarea ferestrelor din lemn. Cu ajutorul acestor produse puteți curăța murdăria acumulata în timp și puteți regenera finisajul aplicând un strat subțire de lac. Aceste operații sunt foarte utile pentru ca iarna să treacă fără probleme pentru ferestrele, dar și obloanele și ușile voastre.

curatare si regenerare ferestre
sursa foto: frenchads.co
De ce este bine să aplicăm un astfel de tratament ușilor exterioare și ferestrelor în prag de iarnă

Iarna este anotimpul care solicită poate cel mai mult lemnul aflat la exterior. Zăpada care poate rămâne o perioadă lungă depusă la baza ramelor, viscolul care aruncă cu putere zăpada, perioadele cu temperaturi foarte scăzute, ciclurile îngheț-dezgheț repetate, toate acestea sunt încercări pe care lacul și lemnul de sub el le resimt. În lemnul masiv apar tensiuni și mișcări din cauza scăderii umidității aerului iar umezeala staționează o perioadă mai lungă pe lacul care protejează fereastra.

Dacă există fisuri sau mici zgârieturi în pelicula de lac toate aceste șocuri vor duce la avansarea defectului. În primăvară ne putem trezi că apa a intrat sub pelicula de lac sau că au apărut alte zgârieturi. Pentru a avita toate acestea este bine ca înainte de intrarea în iarnă să se aplice pe suprafețele finisate cu lac, aflate la exterior, un strat de lac de întreținere. Acesta va repara eventualele mici defecte și va crea o suprafață din care iarna poate să “muște” fără efecte asupra lemnului și a ferestrei per total.

Vezi ultimul nostru video pe Youtube. Abonează-te aici și vezi cele mai noi filme.

curatarea si protejarea ferestrelor

Mod de utilizare

Cu siguranță ramele ferestrelor au acumulat murdărie pe parcursul anului. Iar aceasta nu este întotdeauna foarte simplu de curățat fiind o combinație între praful si noxele din mediul înconjurător. Rezultă un material viscos cu foarte bună aderență la suprafețe. Pentru a obține cele mai bune rezultate ne-am gandit că este bine ca, împreună cu lacul, să aveți și un produs eficient de curățare.

Fast Cleaner este un produs de curățare neutru care cu siguranță nu va ataca în niciun fel finisajul. El se aplică pe suprafața ramelor, se lasă puțin să acționeze, după care este îndepărtat cu ajutorul unui burete. Pentru a vă asigura că ați îndepărtat orice urmă, stergeți cu o cârpă udă din bumbac.

După curățare pulverizați pe toată suprafața ramei lacul pe bază de apă Easycoat. Dacă ajunge lac pe sticla ferestrei ștergeți cu carpă uscată. După aplicare întindeți lacul cu cârpa pentru a ajunge și în locurile mai ascunse. Produsul nu trebuie aplicat în exces. Când este bine întins pe toată suprafața lasați-l să se usuce și…asta este tot. Veți avea din nou ferestre cu finisaj proaspat, dar și rezistent, total pregătit pentru perioada rece. Easycoat este transparent și poate fi aplicat pe ferestre finisate cu lac, lazură sau vopsea.

Atenție: Produsul nu este eficient dacă lacul de pe fereastră este dezlipit și scorojit, iar apa a ajuns deja la lemn. În acest caz lacul existent trebuie îndepărtat, lemnul șlefuit și refăcut finisajul de la început.

Fiind produse pe bază de apă există riscul ca ele sa înghețe. Asa că depozitați-le în spații cu temperatura peste 5ºC și nu lucrați cu ele sub 8-10ºC.

Succes și spor!

Set de regenerare și curățare de la firma ICA

curatarea si protejarea ferestrelor
sursa foto: wilsonandmccracken.com

Categorii

Abonează-te la newsletter