Produsul zilei

Ferăstrău pendular STEP 100X AEG – produsul zilei în magazinul Iscusit

Produsul zilei de azi în magazinul Iscusit este un ferăstrău – Ferastrau pendular Step 100X AEG. Dacă ești pasionat de bricolaj sau lucrezi într-un atelier, pendularul te ajută să faci decupări de bună calitate sau să tai lemnul mult mai repede și mai bine. Cu un ferăstrău manual poți simți fiecare mișcare atunci când intră în lemn – și asta este una dintre plăcerile celor care lucrează cu lemnul – dar cu unul electric treaba va merge mult mai repede și tăierile vor fi mult mai exacte. Cei ce vor mai multă libertate de mișcare au în magazin și varianta cu acumulator – Pendularul BST 18X-0.

De ce un pendular?

Prima sculă la care se gândește un tâmplar este un ferăstrău. Cum altfel să tai lemnul, să-l aduci la dimensiunile potrivite pentru a face o cutie, un dulap, o masă sau orice altceva? Și dacă la început alegerea se oprește la ferăstraiele manuale, cu timpul devine clar că unul electric te ajută să faci mai repede ceea ce ai de făcut. Prima alegere este aproape întotdeauna un ferăstrău circular, dar atunci când ai nevoie de mai multă libertate de mișcare te gândești cu siguranță la pendular. De ce ferăstrău pendular?

Pentru că poate fi folosit pentru a decupa modele dificile, lucru imposibil de făcut cu un circular.

Pentru că poți face tăieturi curbe precise în lemn, placaj sau alte plăci subțiri.

Pentru că este mai ușor și mai simplu de manevrat decât ferăstraiele manuale.

Pentru că este mai rapid și efortul depus pentru tăiere este mai mic.

Pentru că poți aduce rapid lemnul la dimensiunea dorită, iar calitatea tăieturii este mai bună decât la tăierea cu fierăstrăul manual.

ferastrau pendular AEG step 100X firastrau lemn
Ferastrau pendular STEP 100X AEG
De ce STEP 100X AEG?

Pentru că este o sculă de mână rezistentă și versatilă cu care poți tăia și aluminiu și inox, nu doar lemn. Este un ferăstrău cu o putere de 700 W, prevăzut cu sistem de schimbare a lamelor FIXTEC care permite schimbarea acestora în numai câteva secunde.

Pentru un control cât mai bun al tăierii ferăstraul pendular Step 100X este prevăzut cu 6 viteze. Veți putea ajusta viteza astfel încât tăierea să fie perfectă, iar în cazul decupajelor sau tăierilor curbe, marginile să nu fie depășite.

Are sistem integrat de extracție a prafului și astfel veți beneficia de un mediu mai curat. În plus, lipsa prafului va face ca lama să aibă o viață mai lungă.

Reglarea plăcii de bază pentru tăierea în apropierea marginilor și pentru tăierea precisă a tăieturilor până la 45° se face foarte simplu fără să fie nevoie să folosiți o cheie.

Ferăstrăul pendular STEP 100X are un design ergonomic și plăcut, cu un mâner ce asigură o prindere sigură pentru a lucra în deplină siguranță. Cablul de 4 m inclus vă dă libertate de mișcare în timpul lucrului.

STEP 100X este un ferăstrău pendular profesional potrivit pentru orice pasionat de bricolat nu doar pentru tâmplari

Nu numai cei care lucrează într-un atelier de tâmplărie au nevoie de un ferastrau pendular STEP 100X. Este foarte potrivit pentru orice pasionat de bricolaj. Puteți să-l folosiți pentru a tăia lemnul, aluminiul și chiar oțelul, iar dacă aveți nevoie să decupați diverse modele în lemn sau să faceți tăieri curbe, Step 100X este ferăstrăul de care aveți nevoie.

Aici aveți link-ul către magazin: Ferastrau pendular STEP 100X AEG

Succes și spor la bricolat!

ferastrau pendular AEG step 100X

Mihaela Radu

Mihaela Radu este inginer chimist dar are o mare pasiune pentru lemn. De mai bine de 20 de ani lucreaza in domeniu, finisarea lemnului fiind ceea ce a definit-o in aceasta perioada. A acumulat experienta lucrand intr-un institut de cercetari, in propria firma, precum si intr-o multinationala. Isi doreste sa impartaseasca continuu din experienta proprie cu cei care au aceeasi pasiune....si nu numai.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian