Mașini și Scule

Wood-Mizer lansează mașina de rindeluit și profilat pe patru laturi MP260

Noua mașina de rindeluit și profilat MP260 oferă flexibilitate deplină pentru fabricarea de produse finite companiilor din industria lemnului.

Wood-Mizer a lansat MP260 mașina de rindeluit și profilat pe patru laturi – o mașină versatilă, compactă proiectată special pentru profesioniștii din industria lemnului, tâmplari sau dulgheri care lucrează în construcții. Convenabilă ca preț și ușor de utilizat, mașina MP260 rindeluiește și profilează scândurile pe toate cele patru laturi dintr-o singură trecere, într-o varietate largă de produse finisate profesional, incluzând plăci de pardoseală, plinte decorative, panouri, cadre de uși și ferestre și componente pentru mobilă, etc.

wood-mizer MP260

Caracteristici superioare pentru mașina Wood-Mizer MP260
  • rindeluire și profilare pe 4 laturi dintr-o singură trecere
  • capacitate de tăiere mare pe patru laturi: 260 mm lățime x 100 mm înălțime
  • capacități chiar mai mari pentru rindeluirea și profilarea pe 1 singură latură și 2 laturi

“Mașina de rindeluit și profilat MP260 completează perfect fierăstrăul Wood-Mizer,” declară Robert Baginski, președintele Wood-Mizer Industries. “Cu această mașină de rindeluit și profilat versatilă și durabilă, utilizată în combinație cu un fierăstrău Wood-Mizer, clienții noștri își pot pune cu adevărat în valoare creativitatea și pot fabrica orice produse din lemn pentru clienții proprii – de la buștean până la produse din lemn complet finisate.”

Mașina MP260 este livrată pe un palet și necesită asamblare minimală. Wood-Mizer furnizează cuțite de rindeluit și profiluri pentru profilat, precum și un sistem complet de extragere a rumegușului pentru mașina MP260.

Lansarea mașinii de rindeluit și profilat MP260 întărește poziția Wood-Mizer de producător mondial de fierăstraie cu bandă îngustă, oferind acum o gamă completă de echipamente care pot converti bușteanul în scânduri și la final în produse finite din lemn – cu suport în ceea ce privește cunoștințele, piesele de schimb și serviciile complementare de întreținere Wood-Mizer.

mașina de rindeluit

Pentru detalii:

Wood-Mizer RO S.R.L.

str. Fabricii nr. 6 Șura Mică jud. Sibiu

+4 0755 202 030 | office@woodmizer.ro | www.woodmizer.ro

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian