Mașini și Scule

Mașina de îndreptat și rindeluit la grosime MP160 de la Wood-Mizer – o mașină nouă 2-în-1 pentru producătorii de mobilier și alte ateliere de tâmplărie

Wood-Mizer a lansat mașina de îndreptat și rindeluit MP160, un echipament nou 2-în-1 pentru producerea scândurilor drepte și rectangulare, perfect dimensionate. Eficientă și compactă, mașina MP160 transformă cheresteaua proaspăt tăiată în scânduri perfect finisate.

Mașina de îndreptat și rindeluit MP160 de la Wood-Mizer
Mașina de îndreptat și rindeluit MP160 de la Wood-Mizer

Mașina MP160 are un cuțit orizontal care lucrează pentru două mese din fontă – masa superioară pentru îndreptare și masa inferioară pentru rindeluire la grosime. Prin urmare, nu necesită modificări pentru a trece între modurile de îndreptare și rindeluire la grosime. Pur și simplu comutați între cele două funcții ușor, fără oprirea cuțitului și a extractorului de rumeguș. Începeți prin utilizarea mesei de sus pentru îndreptare – făcând două laturi adiacente perfect plane și la un unghi precis corespunzător pentru fiecare. Apoi utilizați masa de jos pentru finisarea ultimelor două laturi paralele cu primele două, rindeluind în grosime scândura la dimensiunile sale finale.

MP160 de la Wood-Mizer

Are o apărătoare care protejează mâinile operatorului în timpul lucrului. Suportul scândurii se înclină la 45 grade pentru prelucrarea scândurilor în unghi. Mesele de sus și jos pot fi reglate după nevoie, iar mesele de intrare și ieșire a materialului rămân întotdeauna paralele una cu cealaltă. Masa de ieșire poate fi reglată fin. Două role de prindere trag scândura sub cuțit. Sistemul de avans automat beneficiază de un angrenaj industrial.

MP160 de la Wood-Mizer

Caracteristicile de top ale mașinii de îndreptat/rindeluit la grosime MP160

• proces din 4 pași pentru a produce material rectangular și drept
• destinată producătorilor de mobilier, ferestre, uși și multe altele
• utilizați mașina de îndreptat și rindeluit la grosime fără nicio setare suplimentară între moduri

MP160 de la Wood-Mizer

“Mașina de îndreptat/rindeluit la grosime MP160 este tot ceea ce are nevoie un atelier,” afirmă Robert Baginski, președintele Wood-Mizer Industries. “Cu ajutorul acestei mașini eficiente de îndreptat/rindeluit la grosime, utilizată împreună cu un fierăstrău Wood-Mizer, clienții noștri pot produce singuri ușor material lemnos finisat pentru mobilă”.

MP160 de la Wood-Mizer

Reputația Wood-Mizer de producător și furnizor global de fierăstraie cu bandă îngustă se extinde în prezent, prin oferirea unei game complete de echipamente care pot converti într-un mod fără precedent buștenii în cherestea, iar la final în produse din lemn finisate.

Priviți cum lucrează această mașină – fără nicio modificare suplimentară între procesul de îndreptare și rindeluire la grosime.

Noua mașină de îndreptat/rindeluit la grosime MP160 de la Wood-Mizer

 

Wood-Mizer RO S.R.L.

Fabricii Nr 6, Sura Mica

557270 Jud. Sibiu

Info utilaje – +40 755 20 20 30

Email: office@woodmizer.ro

www.woodmizer.ro

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

4 comentarii

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian