Business Construct Ambient Expo

CONSTRUCT – AMBIENT EXPO 2019: un nou concept de succes pentru industria de construcții și home & deco

Din 2019, ROMEXPO redefinește conceptul târgurilor de construcții și home & deco. Două dintre cele mai importante târguri din domeniu, CONSTRUCT EXPO și AMBIENT EXPO, devin o singură manifestare expozițională: CONSTRUCT – AMBIENT EXPO.

CONSTRUCT – AMBIENT EXPO – Târgul internațional de tehnologii, echipamente, utilaje și materiale pentru construcții, amenajări interioare și exterioare, decorațiuni și piscine va avea loc în perioada 14 – 17 martie 2019, în Pavilionul B2 al Centrului Expozițional ROMEXPO.

Firme de top din domeniul construcţiilor și al amenajărilor interioare şi-au anunţat prezenţa la CONSTRUCT – AMBIENT EXPO.

În ofertele companiilor expozante veţi regăsi: produse şi sisteme pentru construcţii şi amenajări interioare/exterioare, utilaje industriale şi echipamente de șantier, servicii de proiectare, consultanţă, design, antreprenoriat şi execuţie.

Vizitatorii se vor putea documenta şi obţine consiliere privind amenajările interioare și exterioare de la furnizorii consacraţi de: tehnologii, echipamente, utilaje şi materiale pentru construcţii, tapet, textile decorative (perdele, draperii, feţe de masă, covoare), corpuri de iluminat, vopsele, tencuieli, parchet, faianță, șeminee, piscine și alte produse sau accesorii decorative.

CONSTRUCT – AMBIENT EXPO 2019 se desfășoară în aceeași perioadă cu ROMTHERM – Expoziția internațională pentru instalații, echipamente de încălzire, răcire și de condiționare a aerului, EXPO FLOWERS & GARDEN – Expoziție internațională de flori, amenajări peisagistice, horticultura și grădinărit, MOBILA EXPO – Târg de mobilă, MODEXPO I – Expoziție internațională de țesături textile, îmbrăcăminte, pielărie, blănărie, încălțăminte și marochinărie, accesorii și ANTIQUE MARKET I – Târg de obiecte de artă și antichități.

Program de vizitare:

14 – 16 martie 2019 (joi – sâmbată): între 10:00 – 18:00;

17 martie 2019 (duminică): între 10:00-16:00

Informații suplimentare despre eveniment se găsesc pe www.construct-ambientexpo.ro.

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian