Mașini și Scule

Danibrum a lansat lohmeyer.ro

Legătura dintre Danibrum și marca germană Lohmeyer IQ a devenit tot mai strânsă în ultima perioadă. Anul acesta la Ligna, firma germană s-a prezentat alături de partenerul român, arătându-și astfel aprecierea pentru această colaborare. Până nu demult, utilajele de prelucrare a lemnului Lohmeyer împărțeau site-ul danibrum.ro cu alte mărci vândute de firmă pe piața românească. Acum, însă, există lohmeyer.ro, un site dedicat mărcii, unde puteți găsi informații despre utilaje și despre firma producătoare. Modul în care sunt gândite și construite aceste utilaje premium în prelucrarea plăcilor derivate și a lemnului este prezentat cu transparență, explicându-se în acest mod și raportul calitate-preț.

Cine este Lohmeyer

Un inginer absolvent de industria lemnului și o arhitectă au pus bazele firmei, garantând calitatea utilajelor cu propriul nume – Lohmeyer. Fiecare dintre ei acumulase ani buni de experiență înaintea acestei aventuri, unul în domeniul vânzării utilajelor pentru industria lemnului, celălalt în managementul construcțiilor. În plus, amândoi aveau cunoștințe de prelucrare a lemnului, fiind absolvenți de cursuri ce le atestă calitatea de tâmplari. Experiența acumulată i-a ajutat să construiască o firmă producătoare de utilaje de prelucrare a lemnului cunoscută acum în toată lumea.

Încă de la începutul producției și-au dorit să livreze utilaje de foarte bună calitate cu un preț competitiv și servicii structurate pornind de la nevoile clienților. Utilajele au fost gândite și proiectate în Germania bazându-se pe vasta experiență germană în domeniul prelucrării lemnului. Producția a fost externalizată în China, la Nanxing, într-o fabrică modernă dotată cu utilaje germane și japoneze de ultima generație, certificată DIN EN ISO 9001. Calitatea utilajelor care ies din fabrică este testată de inginerii germani care le-au proiectat.

Experiența în vânzarea utilajelor i-a ajutat să identifice nevoile clienților. Le-a fost, astfel, ușor să găsească soluții când s-a pus problema să asigure serviciul tehnic pentru produsele marcă proprie. Există elemente standardizate la sediul firmei din Germania, timpul de așteptare pentru piesele de schimb fiind foarte scurt. Colaborarea strânsă cu partenerii permite acestora să asigure asistența tehnică necesară atât la instalarea utilajelor, cât și pe perioada funcționării. Nu trebuie așteptați specialiștii din Germania, totul se rezolvă rapid cu ajutorul partenerilor, cu Danibrum, în cazul României.

Lohmeyer.ro un site dedicat brandului german de utilaje pentru lemn și derivate din lemn

Lohmeyer.ro este simplu de folosit, astfel încât să poți găsi repede informațiile de care ești interesat. Este structurat pe categorii de utilaje de prelucrare: circulare, mașini de aplicat cant, circulare de formatizat în pachet, CNC-uri. Pentru fiecare utilaj poți găsi configurația (dotarea din fabricație + opțiunile posibile) și caracteristicile din fișa tehnică.

Cei ce vor să știe mai multe despre marca Lohmeyer, depre proiectare, producție și soluții inteligente găsesc aceste informații și în limba română. Locul de producție este prezentat în mod transparent, arătându-se avantajele producerii în China, într-o fabrică cunoscută pe care te poți baza. De altfel, la Ligna, Lohmeyer s-a prezentat alături de partenerul chinez.

Cei interesați de oferte sau informații suplimentare au în site un „Formular de contact” care trebuie completat. Nu vor fi contactați telefonic dacă nu doresc acest lucru, răspunsul fiind furnizat prin email. Reprezentanții firmei pot fi contactați și telefonic folosind numerele din aceeași pagină.

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian