Forestier

Fierăstraiele de retăiere Wood-Mizer HR4000 și HR6000 din gama industrială de echipamente TITAN

Fierăstraiele de retăiere Wood-Mizer TITAN HR4000 și HR6000 sunt disponibile într-o configurație cu o singură pânză sau cu două pânze și asigură modificarea foarte rapidă a grosimii scândurii debitate în timpul procesului de retăiere. Ambele utilaje sunt echipate cu un sistem servo-electric de poziționare care permite modificări de dimensiuni instantanee.  În mai puțin de 0,3 secunde se poate modifica grosimea pentru fiecare scândură (timpul depinde de grosime), chiar și la viteze de avans de peste 20 bucăți per minut (în funcție de lungimea scândurii). Ca rezultat, se ating randamente optime, recuperându-se astfel cantități de produs care altfel ar fi ajuns la deșeuri.

Un aspect important de observat îl constituie faptul că nu este necesară sortarea materialului înainte de prelucrarea pe aceste mașini.

Ambele modele de fierăstraie TITAN HR4000 și TITAN HR6000 sunt echipate cu sisteme de avans robuste. Transportoarele de intrare și ieșire cu lanț asigură o suprafață rigidă ce poate recepționa și transporta materialul debitat prin capul de tăiere în cantități mari și consistente. Rolele superioare de intrare și ieșire asigură conducerea adecvată a materialului prin capul de tăiere rezultând un produs final debitat cu precizie.

Folosind pânzele late de 101 mm sau 152 mm, fierăstraiele TITAN HR4000 și HR6000 sunt capabile de atingerea unor viteze de avans cuprinse între 60 și 80 m/min. Lățimile gurilor de intrare sunt de 430 mm sau 450 mm

Wood-Mizer RO S.R.L.
Str. Fabricii Nr. 6, Sura Mica 
557270 Jud. Sibiu 
Info utilaje: +40 755 20 20 30
Email: office@woodmizer.ro
www.woodmizer.ro

 

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian