Construct Ambient Expo 2020 Evenimente

Construct-Ambient Expo se amâna pentru 14-17 mai

ROMEXPO anunță amânarea Construct-Ambient Expo, Mobila Expo și a celorlalte manifestări expoziționale din perioada 2-5 aprilie 2020. Măsura se aliniază celor luate și de alte organizații și foruri din țară și străinătate care organizează evenimente cu public. Suntem în plină pandemie din cauza noului coronavirus și situația probabil nu se va schimba foarte mult până la data la care evenimentul era programat. COVID-19 a amânat deja mai multe târguri importante de profil printre care Il Salone del Mobile de la Milano și Holz-Handwerk de la Nuremberg.

construct ambient 2020

“Sănătatea angajaților, partenerilor, expozanților și vizitatorilor Centrului Expozițional ROMEXPO și asigurarea unui climat sigur pentru desfășurarea activităților de business se află în topul priorităților companiei noastre. De aceea, având în vedere actualul context epidemiologic mondial, precum și Hotărârea nr. 6 din 6.03.2020 a Grupului de suport tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României, ROMEXPO amână desfășurarea manifestărilor expoziționale programate în perioada 2-5 aprilie:

Advertisement
  • CONSTRUCT – AMBIENT EXPO,
  • ROMTHERM,
  • MOBILA EXPO,
  • EXPO FLOWERS & GARDEN,
  • ANTIQUE MARKET I

și anulează ediția de primăvară a MODEXPO.” – se precizează în comunicatul Romexpo.

Manifestările care nu au fost anulate s-au amânat pentru perioada 14-17 mai.

“Pentru a evita orice fel de risc și pentru a veni în întâmpinarea eforturilor statului român de a împiedica răspândirea noului virus, am hotărât amânarea târgurilor programate în perioada 2-5 aprilie pentru intervalul 14–17 mai. Monitorizăm îndeaproape situația și suntem în contact permanent cu autoritățile statului”, a declarat Mihai Costriș, Director General ROMEXPO.

Advertisement

ROMEXPO informează că programul expozițional al anului 2020 nu va suferi modificări majore, cu condiția ca restricțiile cauzate de COVID-19 să nu se prelungească.

“Echipa ROMEXPO va continua să pregătească târgurile programate în luna mai, precum și pe cele din sezonul expozițional de toamnă, astfel încât toți vizitatorii și expozanții care vor lua parte la acestea să beneficieze de o experiență pozitivă. Totodată, în situația în care fenomenul epidemiologic va lua amploare și autoritățile responsabile vor solicita și vor impune alte pachete de măsuri specifice, ROMEXPO se va supune acestora și va informa cu promptitudine toți expozanții, partenerii și participanții la manifestările organizate în Centrul Expozițional.”

Sperăm că toata aceasta situație se va rezolva iar activitatea și viața noastră își va relua cursul normal cât de curând. Așteptăm să ne revedem, în mai, la târgul Construct – Ambient și la celelalte târguri și întâlniri organizate pe parsursul anului.

Advertisement

Până atunci vă dorim sănătate, să depășiți cu calm și responsabilitate această perioadă dificilă și dacă vă stă în putere, ajutați-i pe cei mai slabi decât voi!

construct ambient 2020

Advertisement

Advertisement

Categorii

Abonează-te la newsletter