Mobilier Tehnici prelucrare lemn Utilaje Producție Mobilier

Ludas Szabi – Interviu de firmă

Ideea de a găsi într-un singur loc tot ce ai nevoie pentru a fabrica mobilier din lemn, PAL și MDF, inclusiv prelucrările necesare îmbinărilor, reprezintă tot mai mult modul în care se lucrează și se va lucra în viitor. Externalizarea unor operațiuni repetitive care reduc timpul dedicat proiectării și vânzării este o metodă la care apelează mulți dintre tâmplarii sau firmele care produc mobilier. Oportunitatea a fost sesizată de antreprenori, iar cei care au început prin a distribui panouri mari de PAL, au diversificat gama de produse oferite și au adăugat treptat mai multe servicii. O astfel de firmă este Ludas Szabi din Miercurea Ciuc. Cu utilajele de la Lohmeyer a putut oferi mai multe servicii clienților, iar business-ul a tot crescut. Într-unul din drumurile făcute în centrul țării ne-am oprit la Miercurea Ciuc unde l-am cunoscut pe Kover Szabolacs, cu care am discutat despre business-ul Ludas Szabi.

danibrum lohmeyer masina de aplicat cant

Ce este o firmă de materiale și servicii pentru mobilier

Este un supermarchet pentru mobilă unde găsești tot ce ai nevoie pentru a fabrica mobilă de serie sau unicat. Oferta de PAL și derivate din lemn este foarte bogată pentru a se putea plia pe orice proiect. Magazinul are feronerie, adezivi, chituri și tot ce mai este necesar pentru a transforma părțile componente în mobilier.

Dar pentru a face mobilă elementele din PAL trebuie prelucrate corespunzător. Magazinele au înțeles rapid această nevoie și au investit în utilaje de calitate pentru a debitata panourile la dimensiuni, a le găuri, freza și căntui. Pentru atelierele și fabricile mici, care fac mobilier personalizat, o investiție în astfel de utilaje ar fi foarte mare și uneori nerentabilă privind din punctul de vedere al volumului de lucru. Variantele sunt ca prelucrările să se facă cu mijloace clasice de prelucrare – cu risc crescut de a greși sau de a rezulta îmbinări imperfecte – sau apelarea la serviciile oferite de aceste firme. Serviciile prestate ajută mult colaboratorii și îi fidelizează.

danibrum lohmeyer masina de aplicat cant

Servicii mai multe și mai bune și oameni mai bine plătiți și mai mulțumiți

Kover Szabolacs are o astfel de firmă – Ludas Szabi – și a ales să investească în utilaje. După ce a fost în toată Europa pentru a vedea la lucru utilajele de care era interesat, a decis să cumpere utilaje Lohmayer. Danibrum, reprezentantul Lohmeyer în România, a asigurat tot suportul necesar achiziției. Iar când a vrut să rezolve o problemă cu cei de la Lohmeyer, a făcut-o imediat, gratuit și rapid, prin intermediul WhatsApp sau alte mijloace puse de dispoziție de internet. Szabi ne-a povestit cum a rezolvat o astfel de problemă în doar 20 de minute, în pauza de masă.

danibrum lohmeyer masina de aplicat cant
Imagine de la revizia tehnică efectuată de echipa Danibrum

Utilajele achiziționate – circular Lohmeyer de formatizat în pachet cu masă suplimentară, mașină de aplicat cant Lohmeyer, de ultimă generație și sistemul de exhaustare de la Danibrum – i-au permis să ofere servicii suplimentare, să formeze o echipă de calitate și să crească salariile oamenilor pentru a fi mulțumiți la rândul lor.

Dezvoltarea datorată utilajelor i-a permis atingerea maximului de dezvoltare în zona Harghita-Covasna-Mureș. Acum se gândește la extinderea în Brașov și adăugarea de servicii suplimentare.

Experiența creșterii unui business poate fi utilă multora. Urmăriți-l pe Szabi în interviul de mai jos, din seria Interviu de Firmă și abonați-vă la canalul nostru YouTube pentru alte noutăți.

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian