Business Mașini și Scule Utilaje Producție Mobilier

Vizita pe magazinul online Felder îți aduce, gratuit, o ruletă profesională! Eu o am deja.

Cu ceva timp în urmă am primit de la Felder Gruppe România un email cu un link către magazinul lor online. Îmi spuneau în email că pot primi gratuit o ruletă. Ce trebuia să fac pentru ea? Să intru pe magazinul lor online, să îl testez și să le spun părerea. Mănânci calule ovăz? Păi, pe unde mă duc, cu cine mai vorbesc, pe toți îi întreb Ți-ai făcut magazin online? Cum te dezvolți în online? Cum să pierd eu așa oportunitate?!!! Așa că am intrat în site, am văzut ce merge și ce nu și am transmis feedback-ul. Ce crezi?! Ieri mi-au cerut adresa de livrare pentru ruletă! Așa că, chiar dacă ai deja o ruletă, eu zic să faci o vizită magazinului lor online, e multă informație de calitate acolo. Transmiți părerea ta către Felder Gruppe România și apoi găsești tu ce să faci cu ruleta primită. Dar până să îți spun cum a fost experiența mea, uite…

Cum poți transmite părerile și sugestiile tale?

Pentru a-ți lăsa impresiile ai o secțiune creată special pentru utilizatori https://felder-gruppe.ro/parerea-ta-shop-felder/. Aici îți poți spune părerea legată de platformă:

  • cum a fost experiența navigării,
  • dacă ai întâmpinat dificultăți,
  • ce anume ar face navigarea mai bună/ușoară,
  • ce ai dori să găsești în plus pe website,
  • cât de utile sunt informațiile

…și orice altceva consideri necesar și util. Tot aici ai posibilitatea să încarci imagini (capturi de ecran) pentru a exemplifica mai bine situațiile întâmpinte pe website.

La această secțiune ajungi navigând pe platformă. În acest timp se afișează o fereastră de tip pop-up care te redirecționează către pagina pe care poți lăsa feedback-ul și primi cadou ruleta.

felder gruppe romania magazin online

Când intri prima dată pe magazinul online poate părea puțin confuz. Vezi niște reduceri, dar nu vezi prețurile. Pentru avedea prețurile trebuie să îți faci cont de utilizator. Contul se face simplu și rapid, iar prețurile apar imediat după autentificarea în cont. În dreapta-sus, pe orice pagină te-ai afla, găsești afișat “Contul meu”. Dacă ți-ai făcut deja cont de utilizator, intră în cont folosind mail-ul și parola. Dacă nu, îți ia doar câteva minute să completezi ceva date și să alegi parola. Mai multe detalii găsești aici și aici.

Ce găsești pe magazinul online Felder Gruppe România

Sunt peste 12 mii de produse – utilaje de prelucrare clasice și industriale, sisteme de exhaustare, compresoare, scule de mână, scule de prelucrare, accesorii, consumabile, echipamente și dispozitive auxiliare, etc. Brand-urile pe care le vei descoperi în site sunt Felder, Format4, Hammer, Festool, Schneider Airsystems, Novoryt și altele.

Site-ul conține foarte multă informație tehnică. Sunt prezentate descrieri complexe ale utilajelor, cu specificații tehnice standard și opționale, cu detalii despre elementele componente și mod de funcționare/operare. Sunt fotografii și filme care te ajută să înțelegi mai ușor modul de funcționare și dacă utilajele sunt potrivite pentru tine sau echipa ta.

Dacă după lecturarea tuturor acestor date, tot nu te-ai lămurit, poți oricând apela un consultant tehnic: la numărul de telefon 0731 335 337 afișat în paginile de produs (Cere sfatul unui consultant) sau completând formularul Vreau să fiu sunat care se afișează în partea stângă a categoriilor de produse.

În site poți plasa comenzi online sau poți cere oferte pentru utilajele dorite.

Cum a fost experiența mea

În primul rând, vreau să accentuez că intenția este lăudabilă. Urmările experienței de anul acesta încep să se vadă și în domeniul prelucrării lemnului. Tot mai multe firme își îndreaptă atenția spre online pentru că acolo cumpărătorii se simt în siguranță. Dacă în urmă cu câțiva ani vânzarea online a utilajelor părea o idee utopică, acum pare a fi cât se poate de firească, iar anunțul că Felder Gruppe România și-a făcut magazin online nu mai pare deloc surprinzător și feedback-ul utilizatorilor îi va ajuta să răspundă așteptărilor legate de experiența navigării pe platforma online.

Dar să revin la experiența mea. Am intrat în magazin și, în prima fază, mi-a sărit în ochi faptul că unele produse, care nu aveau preț, aveau discount. Știam din pagina https://felder-gruppe.ro/shop/info/cum-imi-creez-cont.html  că, dacă îmi creez cont în magazin, pot vedea prețurile. Așa că mi-am creat. După crearea contului și confirmarea adresei de email am fost redirecționat către panoul de administrare a contului, locul unde poți actualiza datele personale, modifica parola, actualiza datele de facturare și livrare, verifica istoricul comenzilor și al cererilor de ofertă.

După autentificare am putut vedea prețurile. Acum avea logică și reducerea observată în prima fază. Se observă cu ochiul liber că Felder Gruppe România a creat un magazin online după toate regulile. Descrierile produselor sunt detaliate, există și filme de prezentare integrate în descrierea produselor. Dacă nu mă credeți, încercați să vedeți un produs pe mobil. Faci scroll și ai senzația că nu se mai termină. Chiar au muncit la acest magazin și merită felicitați pentru acest lucru. Pe lângă descrieri, există produse prezentate la finalul fiecărei prezentări de produs, în secțiuni gen upsell și crossell, din care poți afla ce poți cumpăra în locul sau împreună cu acel produs.

Am trecut prin toate fazele de cumpărare, am adăugat produse în coș, am solicitat oferte, așa că am văzut ce merge și ce cred eu că trebuie îmbunătățit, dar nu vă spun. Vă las să le descoperiți singuri, să meritați ruleta. Intrați pe site-ul Felder Gruppe Romania și spuneți-vă părerea despre magazinul lor online! Veți ajuta piața să se dezvolte, veți participa la construirea unui site prietenos cu utilizatorii, iar ca recompensă, pe lângă satisfacția că ați fost de ajutor, veți primi și o ruletă profesională. Eu am transmis impresiile, au fost luate în calcul și ajutorul meu a fost apreciat. Așa că, mulțumesc pentru ruletă!

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian