Mașini și Scule Panouri

Wood-Mizer prezintă mașina de îndreptat scânduri SlabMizer pentru materiale late

În condițiile cererii tot mai mari de scânduri finisate de înaltă calitate din industria de prelucrare a lemnului, Wood-Mizer introduce mașina de îndreptat SlabMizer MB200, ideală pentru procesatorii de lemn, lucrătorii de profil și atelierele profesionale.

Dezvoltată în SUA, mașina SlabMizer finisează și îndreaptă eficient scânduri, plăci, lătunoaie și alte materiale late cu manoperă minimă.

Comparativ cu mașinile tradiționale de îndreptat sau rindeluit, mașinile SlabMizer îndreaptă materiale mai late și mai groase de până la 1420 mm lățime și 203 mm grosime în mai puțin timp, utilizând comenzi direcționale automate ale capului de tăiere și viteză de avans variabilă. Pentru o capacitate sporită de prelucrare, pot fi adăugate extensii modulare ale mesei de 1520 mm pentru a extinde lungimea materialului lucrat.

Un cadru din oțel sudat extrem de robust cu patru cleme reglabile păstrează materialul fix în timpul prelucrării. Adâncimea de tăiere este reglată ușor cu ajutorul unei manivele aflată în partea superioară a capului de tăiere. O scară dedesubtul manivelei are pași de incrementare de 0,4 mm pentru o poziționare precisă. Puteți tăia între 0,4 mm și 3,2 mm în grosime dintr-o singură trecere.

Capul de tăiere este cuplat și operat de o consolă de control electrică. Utilizând un cablu lung, puteți plasa această consolă în orice parte a mașinii. Consola este atașată de un suport din oțel. Comenzile electrice includ pornirea/oprirea, viteza variabilă de avans, și o comandă de direcție prin joystick pentru axele X și Y și finisarea materialului de-a lungul sau transversal fibrei.

Puteți opta pentru operarea manuală a capului de tăiere. Utilizând două bare de împingere din partea dreaptă a capului, se poate schimba poziția capului de tăiere. Odată ce ambele laturi ale scândurii sunt îndreptate, finisarea fină este atinsă prin utilizarea accesoriului cu cap de șlefuire orbitală de 177 mm pentru gradul dorit de finisare. Rumegușul din timpul finisării este îndepărtat ușor cu ajutorului unui port de extracție de diametru 100 mm montat pe partea superioară a capului de tăiere, care poate fi conectat la un sistem de evacuare. Se recomandă conectarea furtunului de extracție la un sistem de evacuare ferit de locul în care se află operatorul.

Prin adăugarea mașinii SlabMizer, Wood-Mizer oferă gama completă de echipamente de prelucrare a lemnului de la pădure la forma finală, care poate transforma un buștean într-un produs din lemn uscat în cuptor, finisat.

Caracteristicile mașinii MB200 SlabMize

  • Lățime maximă a materialului de 1420 mm și grosime maximă de 203 mm
  • Lungime a materialului prelucrat de 3962 mm sau chiar mai mare cu extensiile modulare de masă de 1520 mm
  • Comenzi direcționale ale capului de tăiere cu viteză variabilă de avans sau avans manual
  • Cap de tăiere cu cuțite din carbură cu 4 muchii antrenat de un motor de 0,18 kW cu o viteză de 3950 RPM
  • Accesoriu cu cap de șlefuire orbitală pentru finisaje fine
  • Construită în Polonia

Pentru mai multe informații, vizitați www.woodmizer.ro sau contactați reprezentanța dvs. locală Wood-Mizer.

Wood-Mizer RO S.R.L.
Fabricii Nr. 6, Sura Mica 
557270 Jud. Sibiu 
Info utilaje: +40 755 20 20 30
Email: office@woodmizer.ro
www.woodmizer.ro

Anamaria

Anamaria are peste 15 ani de experienta in marketing si comunicare pentru firme din industria si retailul de mobila. Inainte de Ces Brands a coordonat activitatile de marketing la ICLA Romania.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian