Business Evenimente

Revista Din Lemn lansează varianta tipărită

PRIMUL NUMĂR REVISTA DIN LEMN A FOST LANSAT ȘI DISTRIBUIT LA BIFE-SIM 2017

După succesul proiectului online revistadinlemn.ro, în septembrie 2017 am lansat și varianta tipărită. O ediție anuală și prima dintr-o serie „de colecție” pentru cei care lucrează lemnul la nivel industrial.

revistadinlemn.ro este un proiect de publishing online lansat anul trecut. Experiența și pasiunea fiecăruia dintre noi ne-au împins să scriem editoriale despre lemn, despre lucruri testate și pe care le cunoaștem noi mai bine, despre lucruri din lemn care ne plac. Conține informații și prezentări despre afaceri din industria de mobilă, a construcțiilor din lemn, despre produse de mobilier, despre design și creație de produs, despre accesorii și materiale pentru profesioniști și pentru pasionații care folosesc lemnul în proiectele lor.

După un an revistadinlemn.ro este urmărită de peste 50000 de persoane, profesioniști și pasionați interesați să se informeze, să afle cât mai multe despre lemn și industria creată în jurul lui. Toate informațiile și prezentările din revistadinlemn.ro sunt simplu de găsit și accesibile oricând de pe orice device. Conținutul este dinamic, iar publicul tot timpul prezent. Se completează și actualizează permanent și ajunge la un public în creștere continuă.

ÎN REVISTA DIN LEMN SUNT CĂUTATE CELE MAI BUNE INFORMAȚII, FIRME ȘI PRODUSE DIN INDUSTRIE!

Datorită conținutului său de calitate, Revista Din Lemn este căutată și accesată pentru informațiile specifice pe care le oferă.

În același timp, Revista Din Lemn este partenerul premium de marketing care oferă companiilor din domeniu oportunitatea de a-și mări vizibilitatea, de a-și consolida imaginea și de a-și prezenta produsele. Scopul nostru este de a oferi o revistă de calitate pentru cititorii noștri, prin articole și conținut care să îi țină la curent cu cele mai recente știri și tendințe ale industriei. Dar în același timp, să-i conecteze la produsele, serviciile, soluțiile de care au nevoie, de la alte companii specializate din domeniu.

REZERVĂ UN SPAȚIU ACUM

REVISTA DIN LEMN UN INSTRUMENT ȘI O RESURSĂ DE REFERINȚĂ!

Revista Din Lemn va include:  Informații pentru profesioniști  Afaceri din industria lemnului Proiecte inspiraționale Produse și servicii specifice industriei

Revista Din Lemn se adresează:  Profesioniștilor din industria lemnului  Producătorilor de mobilier și construcții din lemn  Producătorilor și distribuitorilor de utilaje, echipamente și accesorii

POZIȚIONAȚI-VĂ COMPANIA CA EXPERT ÎN INDUSTRIE! PROMOVAȚI-O ÎN REVISTA DIN LEMN!

Mixul de soluții de marketing pe care îl poate oferi Revista Din Lemn o fac partenerul ideal de marketing pentru companiile din industria lemnului. Alegeți să vă promovați atât în revista tipărită, cât și în cea online, pentru a beneficia de un public specializat care caută Revista Din Lemn pentru cele mai noi soluții, tendințe și idei din industrie. În plus, este un mod sigur de a vă evidenția firma, produsele și de a vă crește vânzările. Revista Din Lemn este ca un motor de căutare specific industriei unde cumpărători și oportunități noi de afaceri vă așteaptă.

Dacă sunteți interesați să lucrați cu noi, tot ce trebuie să faceți este să ne contactați pentru a discuta detaliile aferente.

Vă așteptăm alături de noi!

revista din lemn editia print

Anamaria

Anamaria are peste 15 ani de experienta in marketing si comunicare pentru firme din industria si retailul de mobila. Inainte de Ces Brands a coordonat activitatile de marketing la ICLA Romania.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian