Evenimente

Oferte de mobilă, echipamente performante, demonstrații pe utilaje – toate la Târgul BIFE SIM de la Romexpo

Suntem în septembrie și cei implicați în industria lemnului știu că este luna în care ne putem întâlni la Târgul de mobilă, echipamente și accesorii BIFE SIM care va avea loc în perioada 13-17 septembrie la Romexpo București. Anul trecut vă spuneam că am o lungă relație cu acest târg. Am participat ca reprezentant al unui institut de profil, apoi cu produsele de finisare pe care le distribuiam fabricilor care prelucrau lemnul și acum, al doilea an în care vom fi acolo cu Revista din Lemn, de data aceasta și cu ediția tipărită.

Târgul de mobilă

Dar nu vreau să vă povestesc despre noi ci despre motivul pentru care cred eu că toți cei care lucrează cu lemnul și pot veni în București (știu că asta este partea cea mai dificilă) ar trebui să vină să vadă acest târg. Și aici nu mă refer la marii producători, ei sunt prezenți an de an (mai mult ca sigur) ca expozanți. Mă refer la producătorii mici și mijlocii, la cei care nu sunt interesați de piața românească, la tâmplarii cu un mic atelier, la cei care prelucrează lemnul fără a face mobilă.

Târgul de mobilă

De fapt este un târg pentru toată lumea. Pentru fiecare există ceva interesant. Există demonstrații gratuite pe utilaje, tehnicieni la fiecare stand care răspund la orice fel de întrebări, poți căpăta informații gratuite despre orice utilaj, echipament, accesoriu de care ești interesat. Poți compara produse și poți vedea ce se potriveste cel mai bine tipului tău de activitate.

Iar dacă nu ai sau nu ești implicat într-un business legat de lemn, poți veni să vezi o gamă foarte variată de mobilier, pentru toate gusturile și buzunarele, mobilă sculptată sau futuristă. Partea de design a fost bine reprezentată anul trecut și se pare că anul acesta va fi și mai bine. În plus, Romexpo a anunțat că producătorii de mobilă au pregătit oferte speciale pentru perioada târgului, așa că oricum ai privi lucrurile, nu ai cum să nu ieși în câștig.

Marele căștig al târgului sunt însă informațiile pe care le primești și care sunt infinit mai prețioase decât un bilet de intrare. Poți vedea care sunt trendurile, direcția spre care se îndreaptă industria, ultimele noutăți apărute. Târgul îți poate da idei, te poate ajuta să faci mai bine și poate chiar mai ușor ceea ce faceai până acum.

Târgul de mobilă

Vă spuneam despre Revista din Lemn, ediția tipărită, care va apărea la târg. Am scos această ediție colaborând cu parteneri din industrie. Din discuțiile cu ei am văzut că fiecare vine cu ceva nou, fie că produce mobilă, vinde utilaje sau materiale și accesorii pentru mobilă, pentru lemn în general. Am vorbit cu ei nu ca un om de media ci din perspectiva celui care a trăit în acestă industrie toata viața și care este continuu interesat de noutăți. Și vă spun cu toată sinceritatea, am aflat lucruri chiar interesante. De aceea mi-am propus ca în zilele următoare să vă spun câteva dintre noutățile pe care le veți găsi la BIFE-SIM anul acesta.

Particip de peste 20 de ani la târg și în toți acești ani, chiar dacă nu totul a fost roz sau perfect, participarea s-a dovedit a fi un câștig. Și nu mă refer la un câștig material imediat, ci la unul mult mai important legat de informații, soluții, know-how, inovații, trenduri.  Pe scurt, este un târg care merită văzut, credeți-mă pe cuvânt!

Târgul de mobilă

Mihaela Radu

Mihaela Radu este inginer chimist dar are o mare pasiune pentru lemn. De mai bine de 20 de ani lucreaza in domeniu, finisarea lemnului fiind ceea ce a definit-o in aceasta perioada. A acumulat experienta lucrand intr-un institut de cercetari, in propria firma, precum si intr-o multinationala. Isi doreste sa impartaseasca continuu din experienta proprie cu cei care au aceeasi pasiune....si nu numai.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian