Business

Peste 50 de companii înscrise la Expowood 4iTech!

Mai sunt 35 de zile până la Expowood 4iTech, târgul comercial de echipamente, utilaje, unelte și accesorii pentru sectoarele de producție mobilă, prelucrarea lemnului și exploatare forestieră.

Până la acest moment, s-au înscris peste 50 de companii, din care 28 sunt din zona de Centru, 13 din București, 9 din nordul țării si trei din străinătate. Astfel, a fost deja ocupată o suprafață interioară de 1600 mp și 1600 mp la exterior.

Domeniul de activitate acoperit la Expowood 4iTech:

  • 49 de furnizori pentru prelucrarea primară și industria mobilei
  • 7 furnizori de tehnologie pentru energie din lemn și cazane
  • 6 furnizori de tehnologie de exploatare forestieră
  • 5 furnizori de scule pentru industria lemnului

Heller, If Const și Savicom au revenit la Expowood după o absență de un an

Trei companii românești au decis să revină la târgul Expowood, după o absență de un an. Este vorba despre societățile Heller din Satu Mare, If Const din Sibiu și Savicom Asig din Miercurea Ciuc. Iată ce le-a motivat să aleagă, din nou, târgul Expowood Brașov.

Adalbert Kocsis, reprezentantul companiei Heller:

„Menținerea contactului cu partenerii noștri tradiționali din zonă este explicația de fond a revenirii noastre la EXPOWOOD. Din păcate, în timpul anului nu reușim întotdeauna să vizităm firmele cu care colaborăm, așadar târgul este o ocazie bună pentru a mai schimba câteva opinii pentru a gândi soluții viabile pentru perspectivă. Ne dorim să ne viziteze firmele tradiționale și să avem cât mai multe contacte noi în vederea popularizării produselor noastre“.

  • Heller – Reprezentant și unic distribuitor pentru firmele de top din Europa: TKM Austria, PRINZ, MOLEMAB, AIGNER din Austria, ALBER din Germania, colaborator și partener cu firmele VOLLMER din Austria, Winter HOLZTECHNIK din Germania și GDA din Italia.

Florin Irimina, reprezentantul companiei If Const:

„Târgul Expowood este atractiv la nivel regional, sunt mulți forestieri în zona de Centru și, în plus, nu există vreun alt târg forestier mai bun. De asemenea, întotdeauna apar lucruri noi pe piață pe care e bine să le vezi: clienți noi, oportunități de afaceri. Ne adresăm, în principal, procesatorilor de lemn de foc, așadar vom avea la stand un despicător vertical, un despicător pe remorcă și un circular. Sperăm ca Expowood să ne aducă noi clienți și idei.“

  • If Const – Distribuitor de utilaje și accesorii forestiere, de 11 ani pe piață. Colaborează cu mărci de prestigiu precum LANCMAN, PONSSE, JENZ, TAIJFUN, HAASE și RUD, din Austria și Slovenia.

Szasz Attila, reprezentantul companiei Savicom Asig:

„Anul trecut am lipsit într-adevăr, dar înainte de asta am participat constant, încă din 2011- însă sub sigla și firma partenerului din Austria – Konrad Forsttechnik. În 2016 a fost prima dată când am participat cu firma Savicom, aducând ambele branduri pe care le reprezentăm în România: Konrad Forsttechnik și Eschlbock Maschinenfabrik. Atunci nu am avut utilajele disponibile în perioada târgului, fiind voluminoase și cu termene de producție ridicate, iar logistica ar fi fost prea complicată, să le aducem special din Austria pentru târg. Dar anul acesta ne-am făcut mai bine temele și am pregătit târgul din timp. Sperăm să facem un stand frumos cu utilaje performante. Ce așteptări avem de la târgul de anul acesta? În primul rând ca organizatorii să reușească să aducă mai mulți vizitatori decât la edițiile precedente“.

  • Savicom Asig – Distribuitor de utilaje forestiere robuste. Colaborează cu doi parteneri din Austria: KONRAD FORSTECHNIK și ESCHLBOCK MASCHINENFABRIK.

Expowood le mulțumește reprezentanților celor trei companii pentru votul de încredere și speră ca Expowood 4iTech 2018 să fie o inspirație.

Lista completă actualizată la zi pe www.expowood.ro

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian