Utilaje Producție Mobilier

Noutățile aduse de Felder Gruppe la Târgul Internațional Holz-Handwerk 2018, Nuremberg, Germania

Târgul Internațional Holz-Handwerk 2018 a avut loc în perioada 21-24 martie în același timp cu expoziția Frontale, la centrul expozițional din Nuremberg, Germania. Pavilioanele târgului  Holz-Handwerk au avut o suprafață totală de 32.000 m², 515 expozanți din 19 țări, iar împreună cele două târguri au adus un număr de 110.000 vizitatori în cele 4 zile. 

Descoperă, experimentează, realizează (Discover, Experience, Do) sunt cuvintele care au definit târgul internațional Holz-Handwerk, unul dintre cele mai importante evenimente expoziționale din sectorul de prelucrare a lemnului din lume. 

Pe întreaga durată a târgului, la standul Felder au fost prezentate noutăți din cele 3 game din portofoliul companiei și vizitatorii au asistat la demonstrații pe utilajele și echipamentele din portofoliul Felder Gruppe:

  • Hammer – Soluții economice pentru firmele mici
  • Felder – Soluții profesionale pentru firmele mici și mijlocii
  • Format-4 – Soluții industriale pentru firmele mijlocii și mari .

În plus, peste 70 de consultanți de vânzări au oferit consultanță de specialitate vizitatorilor standului Felder Gruppe.

Noutățile Felder Gruppe la Holz-Handwerk 2018

Fierăstrău cu masă mobilă de formatizat Kappa 590 x-motion și e-motion cu înclinarea pânzei +/-46°

Una dintre noutățile pe care Felder Gruppe a prezentat-o în cadrul Târgului Internațional Holz-Handwerk este fierăstrăul de formatizat cu masă mobilă Kappa 590 din gama Format-4 care a fost lansat la Ligna 2017. 

Performanță la nivel industrial, 24/7 

  • Operare rapidă și ușoară datorită controlului complet electronic din panoul de comandă a înălțimii și unghiului de tăiere, precum și a incizorului. 
  • Pierderi minime de material, tăieri fine, fără imperfecțiuni de fiecare dată datorită reglajelor precise ale pânzei principale și ale incizorului.
  • Realizarea de tăieri repetitive în unghi sau realizarea de caneluri fără reglări ulterioare datorită înclinării unității de tăiere la +/-46°.
  • Precizie și calitate garantată a prelucrării datorită mesei mobile cu sistemul patentat de glisare ”X-Roll” ce permite o culisare lină și precisă a mesei mobile chiar și la niveluri mari de încărcare.

Mașină pentru aplicarea cantului Format-4 Tempora F400 45.03L

La standul Felder Gruppe de la Târgului Internațional Holz-Handwerk a fost lansată și noua gamă de mașini pentru aplicarea cantului Tempora de la Format-4, din cadrul căreia amintim de Tempora F400 45.03L .

  • Confort și control complet în operare datorită panoului de comandă și control cu ecran color, sensibil la atingere, de 10.4” , cu software de mentenanţă integrat, funcție de măsurarea a cantului aplicat, reglarea electrică la 1/100 mm a grupurilor de prelucrare;
  • Economie de timp și flexibilitate sporită datorită grupului de adezivare cu timp scurt de încălzire şi sistem de schimbare rapidă a cuvei de adeziv, precum și sistem de menţinere a temperaturii optime a adezivului atunci când maşina este în stand-by;
  • Garanția eliminării imperfecțiunilor și garantarea unei calități superioare a aplicării cantului datorită grupului de prefrezare cu capete de frezare diamantate cu 2 motoare independente, controlate separat, cu profil spiralat, ce asigură o suprafaţă perfect finisată pregătită pentru aplicarea foliei pe cant.
  • Economie de timp și material datorită sistemului de reglare rapidă și ușoară cu martor din folia de cant Format-4 „M-Motion”-System.

Mașina universală de tâmplărie Hammer C3 31 acum în varianta C3 41, cu lățime mai mare de prelucrare 

O altă noutate adusă la Târgul Internațional Holz-Handwerk: mașina universală de tâmplărie Hammer C3 31 (toate variantele C3 31, confort și perform)  acum în varianta C3 41, cu o lățime de prelucrare de 410 mm, special proiectată pentru atelierele mici care își doresc rezultate perfecte.

Investiție minimă într-o soluție completă de tâmplărie cu dotări profesionale în gama compactă

  • Economie de spațiu datorită posibilității realizării a 5 operații de lucru (tăiere, frezare/cepuire, îndreptare, rindeluire la grosime, găurire/scobire) cu o singură mașină; 
  • Precizie garantată a prelucrării datorită mesei de lucru fixe din fontă masivă care reduce semnificativ nivelul vibrațiilor;
  • Economie de timp datorită designului compact și a sistemului eficient de ridicare simultană a meselor de prelucrare ce permite trecerea rapidă de la o operație la alta (îndreptare-rindeluire la grosime), precum și a sistemului de schimbare rapidă a axului de frezare;
  • Suprafețe perfect plane cu ajutorul arborelui elicoidal Silent Power (opțional) cu o durată de viaţă de 20 de ori mai mare faţă de cuţitele clasice, din oţel,  reducerea zgomotului de prelucrare cu până la 50% şi consum redus de energie.

Mașina de calibrat și șlefuit cu arbore de rindeluire Silent Power – Format-4 Finish 1353 modular

Dedicat exclusiv mașinilor de îndreptat și rindeluit Felder Gruppe, arborele de prelucrare cu cuțite dispuse elicoidal este acum disponibil și pe o mașină de șlefuit și calibrat, astfel încât să obțineți cu o singură mașină, dintr-o singură trecere suprafețe perfecte, menite să impresioneze clienții. 

  • Soluția completă de finisare pentru panourile combinate din lemn;
  • Prelucrare completă dintr-o singură trecere datorită folosirii a 2 sau 3 grupuri de prelucrare în același timp: șlefuire, calibrare și îndreptare și rindeluire;
  • Flexibilitate sporită datorită grupurilor de lucru și opțiunilor disponibile pentru echiparea mașinii;
  • Posibilitatea de echipare cu perie pentru structurarea suprafețelor. 

Vizionează video-ul de mai jos pentru a vedea mai multe din standul Felder Gruppe la Holz-Handwerk 2018:

Te invităm să intri în legătură cu unul dintre consultanții de specialitate și să afli cum soluțiile și utilajele de prelucrare a lemnului de la Felder Gruppe te pot ajuta să produci mai bine, mai repede și mai ieftin.

Telefon: 0731.335.337 

E-mail: felder@felder.ro

Showroom: Str. Turnu Măgurele, nr. 270d, Clădirea Cavar Center, Corp B, Parter, Sector 4, București, 041713 

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian