Evenimente

spoga+gafa 2018: o suprafaţă mai mare pentru produsele de grădină

spoga+gafa este cel mai mare târg pentru iubitorii de gradinarit

Din 2 până în 4 septembrie 2018 cei care activează în domeniul grădinilor se întâlnesc din nou la Köln în cadrul spoga+gafa, cel mai mare târg din lume în acest domeniu, organizat de Koelnmesse. Circa 2.100 de expozanți din 60 de ţări vor prezenta publicului internaţional de specialitate întregul univers al grădinii pe o suprafaţă de 230.000 de metri pătraţi.

„Succesul spoga+gafa se bazează pe oferta de top variată de produse pentru grădină, pe numărul enorm de subiecte legat de subiectul universului verde și plus-valori unice repartizate pe insule tematice, expoziţii speciale și un program cuprinzător evenimente“, spune Katharina C. Hamma, directoarea Koelnmesse GmbH. „Nivelul internațional ridicat al expozanţilor și vizitatorilor de profil subliniază poziţia globală a acestei expoziţii ca punct perfect de întâlnire al acestei branșe.“ Insulele tematice iniţiate cu succes în 2017, POS Green Solution Islands și lumea bucătăriilor în aer liber vor fi continuate și extinse. Un alt aspect esenţial al spoga+gafa 2018 va fi un spectcacol tematic în segmentul garden unique.

spoga+gafa

Împărțirea în segmentele existente garden unique, garden living, garden creation & care și garden bbq se va păstra.

Segmentul de oferte garden living care ocupă o suprafață de 121.000 de metri pătrați reprezintă cel mai mare segment al spoga+gafa. Acest segment oferă o vedere de ansamblu asupra subiectului Viața în grădină. Aici veți găsi mobilier de grădină, decorațiuni și noutăți în domeniul Sport & Jocuri, precum și Camping și Timp Liber. În cadrul garden living, subiectul Stil de viață în grădină și la masa din grădină devine din ce în ce mai prezent, ceea ce se reflectă prin creșterea constantă a numărului de expozanți.

Garden unique se concentrează pe prezentările exclusive ale mobilierului premium de exterior.

Plămânul verde al spoga+gafa este reprezentat de segmentul de oferte garden creation & care prezentat pe așa numita Alee a Plantelor. Pe lângă mașinile, uneltele, echipamentele de grădină și accesoriile necesare pentru crearea și îngrijriea grădinii și terasei, aici se mai poate găsi și tot ceea ce ține de subiecul „Verde viu“, cultivarea și îngrijirea acestuia.

În zona garden bbq vizitatorii de specialitate se pot bucura din nou de cea mai mare ofertă din lume de produse dedicate pentru grătar și în același timp de cel mai mare târg din lume dedicat subiectului Grătar: suprafața ocupată de acest domeniu la spoga+gafa este extinsă anul acesta cu peste 5.000 de metri pătrați. Oferta de produse este completată cu spectacole de gătit, prezentări live, prezentarea unui număr tot mai mare de accesorii pentru grătar și subiecte de interes precum accesorii, sosuri și condimente. În plus, în hala 8 se prezintă întreaga gamă de bucătării exterioare, prin intermediul Lumii bucătăriilor în aer liber. Formatul prezintă mobilier simplu și modern, accesorii și aparate, oferite de diverși furnizori de bucătării de exterior din întreaga lume – de la modelele manufacturate exclusiv până la cele oferite de mărcile globale. În centrul spectacolului special se află o serie de evenimente cu spectacole interactive de gătit.

Spectacolul tendinţelor spoga+gafa: o privire în viitor

Pentru prima dată, spoga+gafa 2018 oferă tendințelor în domeniul mobilierului de mâine o suprafață specială proprie. Pe mai multe insule dedicate produselor din zona garden unique se prezintă mobilier de exterior care pune în centrul atenției funcționalitatea acestor piese. Este vorba despre caracteristici inovatoare ale produselor, noi combinații și subiectul sustenabilității pe de o parte, precum și despre confort și ergonomie, flexibilitate și multifuncționalitate pe de altă parte. Spectacolul tendințelor este organizat de experți selectați la nivel internațional din domeniul designului, al comerțului, academic și al cercetării noilor tendințe. După spoga+gafa, insulele cu tendințe vor fi prezentate în cadrul imm cologne 2019. „Icons of Outdoor Furniture Design“ creează cadrul perfect pentru acest spectacol al tendințelor: o călătorie emoționantă printre cele mai bine vândute și elegante piese de mobilier de grădină oferite de actualii și foștii expozanți ai spoga+gafa.

Insule tematice cu plus-valoare

Tehnologiile inovatoare și soluțiile inteligente pentru iluminatul exterior, îngrijirea gazonului și irigare se vor afla din nou în centrul atenției IVG Power Place AKKU și al lumii Smart Gardening Welt. Succesul înregistrat în anul 2017 a reprezentat motivul pentru extinderea suprafeței cu circa 50 la sută. Prezentări legate de cele mai recente actualizări tehnologice, produse noi și subiecte comerciale relevante, precum și o rundă de discuții cu firme din lumea Smart și a acumulatorilor completează oferta expozanților. Conform mottoului „Toate lucrurile bune vin în pachete de câte trei“ cele două platforme dedicate tendințelor se extind cu prezentarea expozanților din domeniul solurilor, turbei, îngrășămintelor, substraturilor, plantelor și substanțelor pentru protecția plantelor.

POS Green Solution Islands

Deja din anul 2017, subiectele în tendințe legate de plante s-au aflat în centrul atenției la Point of Sale din POS Green Solution Islands. spoga+gafa 2018 dorește să continue acest succes: se oferă inspirație și exemple clare de implementare pentru suprafețele active ale centrelor de grădinărit și magazinelor de bricolaj. În același timp, insulele tematice oferă întotdeauna o temă relevantă pentru clientul final pentru proiectarea propriilor patru pereți sau a grădinii sale. Ele oferă așadar un impuls direct de cumpărare pentru client și, mai presus de toate, o valoare adăugată reală pentru vizitatorul spoga+gafa. Subiectele stabilite anul acesta la POS Green Solution Islands sunt „Grab & Go”, „Living with plants”, „Homemade”, „Upside Down” și ”The Planthunter”.

Mai multe informații despre târg pe: www.spogagafa.com

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian