Produsul zilei

Mașina de frezat OF2050E de la AEG – Produsul zilei în magazinul Iscusit

Produsul zilei de astăzi, 12 Octombrie 2018, în magazinul Iscusit, este Masina de frezat OF2050E de la AEG. Este o sculă electrică de mână cu motor puternic de 2050 Watt, control electronic al vitezei  și mânere laterale pentru un control foarte bun în timpul lucrului. Este livrată cu cablu de 4 m, clemă de 6/8/12 mm, cheie, ghidaj paralel, 4 cleme de ghidare, adaptor de rupere și adaptor de praf.

De ce este utilă o masina de frezat

Dacă ai ajuns să citești despre astfel de mașini ești cu siguranță printre cei pasionați de lucrul cu lemnul. Pentru cei care au lucrat mai ales cu scule de mână trecerea la o astfel de mașină pare a fi o minune. Operații care durau ore se reduc acum la câteva minute. Nu mai există spaima că cele 2 bucăți decupate nu se vor îmbina perfect iar timpul petrecut cu șlefuirea pentru ajustarea tăierilor dispare complet.

Cu masina de frezat se pot freza marginile, profila muchiile, se realizează profilele pentru îmbinări, se fac diverse șanțuri și caneluri. Masina de frezat – router-ul, cum se mai numește – este o unealtă de taiere cu viteză mare, cu o freză la capătul arborelui motorului care permite utilizatorului să netezească lemnul, să-l curbeze și să-i finiseze marginile, dar și să facă găuri sau canale pe suprafața lemnului. În funcție de freza folosită se pot obține diferite modele ale tăierilor sau profilelor. Mașina este foarte versatilă și permite utilizatorului o varietate largă de operațiuni și modele. Frezele se pot schimba astfel încât posibilitățile de profilare și decupare sunt nelimitate.

 

Masina de frezat OF2050E – detalii tehnice

Este o mașină mai puternică comparativ cu BOF18BL-0. Dacă BOF18BL este o mașină foarte potrivită pentru cei care lucrează la client sau pe șantiere, mașina de frezat OF2050E este mai potrivită pentru operațiunile de frezare pe care le faci în atelier.

Iată câteva dintre caracteristicile ei:

  • viteza de rotație a arborelui central este cuprinsă între 10.000 și 20.000 rpm;
  • greutate totală este de 6.2 kg;
  • putere motorului, de 2050 W, îi permite să frezeze lemne dure și adâncimi mai mari;
  • capacitatea clemei este de 6/8/12 mm;
  • capacitate de frezare de 1/2″;
  • adâncime de frezare de 66 mm;
  • reglarea micro a adâncimii;
  • stopare reglabilă în 3 trepte, pentru reglarea adâncimii de taiere;
  • scări verticale de ajustare a adâncimii
masina de frezat
Mașina de frezat AEG OF2050E
De ce aveți nevoie de masina de frezat OF2050E?

Pentru că este o sculă sigură cu care puteți realiza o mulțime de operații.

Pentru că veți lucra mult mai repede, iar operațiile vor putea fi repetate identic.

Pentru că poate fi folosită o gamă variată de freze astfel încât să obțineți canturi cu diverse profile sau caneluri cu diverse forme.

Pentru că cele două mânere vă vor ajuta să aveți control total asupra mașinii.

Pentru că veți obține tăieri mai curate, mai exacte și întotdeauna la fel.

Și acestea sunt numai câteva dintre avantajele acestui router. Spor la muncă și succes!

Link către magazin: Masina de frezat OF 2050 E de la AEG

 

Mihaela Radu

Mihaela Radu este inginer chimist dar are o mare pasiune pentru lemn. De mai bine de 20 de ani lucreaza in domeniu, finisarea lemnului fiind ceea ce a definit-o in aceasta perioada. A acumulat experienta lucrand intr-un institut de cercetari, in propria firma, precum si intr-o multinationala. Isi doreste sa impartaseasca continuu din experienta proprie cu cei care au aceeasi pasiune....si nu numai.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian