Business Evenimente

Seminarii gratuite Start-Up Nation: Oradea, Bistrița, Bacău, Pitești

În luna noiembrie 2018, Felder Gruppe România continuă campania dedicată Start-Up Nation 2018 și va organiza gratuit încă 4 seminarii regionale în următoarele orașe din țară:

  • Oradea – 6 noiembrie 2018

  • Bistrița – 8 noiembrie 2018

  • Pitești – 13 noiembrie 2018

  • Bacău – 15 noiembrie 2018

Dacă ești interesat de deschiderea unei afaceri în industria prelucrării lemnului și mobilei cu finanțare prin Start-Up Nation și nu ai apucat să participi la seminarul organizat la București, Felder Gruppe România te invită să participi la cel care este mai aproape de tine sau de județul tău.

Participarea la seminar se face pe baza înscrierii prin formularul de înscriere, în limita a 50 de locuri disponibile. Rezervă-ți un loc la seminar aici.

Pentru a afla toate detaliile de organizare (locul, data și ora) precum și data limită de rezervare a unui loc pentru participare te invităm să accesezi pagina Felder Gruppe România dedicată seminariilor Start-Up Nation.

Sfaturi și recomandări pentru un proiect de succes prin Start-Up Nation direct de la specialiști

Prin organizarea acestor seminarii gratuite, Felder Gruppe România și-a propus să vină în întâmpinarea ta cu toate informațiile relevante, precise și concrete. Participând la aceste seminarii, vei primi răspunsuri la toate întrebările și sprijin în demararea și dezvoltarea afacerii tale prin Start-Up Nation 2018, astfel încât la final, tu să fii mai informat, mai ambițios și mai sigur pe ideea ta de afacere.

CE VEI AFLA LA SEMINAR

→ Cum să crești șansele de a avea un proiect finanțat cu succes

Consultanții parteneri din cadrul campaniei îți vor răspunde la întrebările privind pregătirea proiectului, etapele sau documentele pe care trebuie să le pregătești. De asemenea, îți vor face recomandări și îți vor da sfaturi pentru a avea un proiect de succes, precum și cum să eviți cele mai frecvente greșeli în realizarea acestuia.

→ Cum trebuie să procedezi cu obținerea creditului punte

Consultanții din cadrul băncilor partenere din campanie îți vor explica ce variante și opțiuni ai pentru creditul punte, îți vor răspunde la toate întrebările despre acesta și îți vor face recomandări pentru a avea un parcurs lin în accesarea acestuia.

→ Cum să alegi soluțiile tehnice potrivite pentru ideea ta

De la consultanții Felder Gruppe România vei afla care sunt soluțiile tehnice potrivite pentru ideea ta, te vor ajuta să iei cele mai bune decizii în alegerea acestora astfel încât nu doar să asiguri un start bun, ci și o dezvoltare pe termen lung a afacerii tale.

→ Cum a fost experiența Start-Up Nation 2017

Clienții Felder Gruppe România care au implementat cu succes proiecte în cadrul programului din 2017 prezenți la seminar îți vor împărtăși din experiența lor, atât din timpul pregătirii proiectului, cât și după implementare.

Ce trebuie să faci pentru a participa

Pentru mai multe detalii despre organizarea seminarului, invitați și teme de discuție, precum și pentru rezervarea unui loc la seminar, vizitează pagina Felder Gruppe România dedicată seminariilor gratuite Start-Up Nation 2018.

Aici poți să vezi cum a decurs primul seminar dedicat Start-Up Nation 2018 organizat gratuit de Felder Gruppe România la București, și care au fost impresiile și concluziile celor 40 de antreprenori și viitori antreprenori care au participat.

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian