Business Evenimente

Ziua porților deschise Festool by Danibrum, Comănești 6-7 noiembrie

Pe 6 și 7 Noiembrie va avea loc la Comănești evenimentul Ziua porților deschise Festool by Danibrum. Este o invitație la demonstrații pe care specialiștii Festool și Danibrum le vor face cu aceste scule. Se poate participa la workshop-urile oganizate de reprezentanții Festool și testa personal o gamă largă de scule. Este cel mai bun mod de a vă convinge de performanțele lor.

Pentru a participa și a primi detaliile despre desfășurarea programului vă puteți înregistra accesând formularul de înscriere.

Danibrum dorește în acest fel să fie aproape de clienți și un eveniment de genul porți deschise va da posibilitatea celor care lucrează în domeniul prelucrării lemnului și sunt interesați de sculele și utilajele pentru producția de mobilier să interacționeze atât cu specialiștii Danibrum și reprezentanții Festool, cât și între ei. Este o oportunitate de a împărtăși experiențe, de a afla soluții la problemele comune și chiar de a lega prietenii.

Tot cu această ocazie, veți putea vedea utilajele pentru prelucrarea lemnului expuse în showroom-ul permanent de la Comănești. Vă veți putea convinge de performanțele utilajelor și afla care dintre cele pe care le au în portofoliu se potrivesc afacerii voastre. Și nu uitați să îl rugați pe Mihai Vatavu să vă arate bancul de lucru.

Aceste evenimente „de casă” sunt foarte bune ocazii de socializare, de întărire a relației cu partenerii. Este instrumentul de marketing cu ajutorul căruia se poate crește încrederea clienților în brand și în produse. V-am spus acest lucru și după Ziua clientului Wood-Mizer.

Voi fi și eu acolo pe 6 Noiembrie pentru a vă povesti din interior cum a fost. Sper să mă întâlnesc acolo cu cât mai mulți dintre voi.

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian