Business

Schattdecor prezintă o selecție de repere mondiale de decor care au potențialul să devină best seller în viitorul apropiat

Într-un comunicat de presă de luna trecută, Compania germană Schattdecor a lansat Decor Selection 2016. Lansarea colecției a fost precedată de o muncă de un an de zile, perioadă de analiză a tendințelor și multă muncă de cercetare.

În timpul acestei perioade, echipa Claudiei Küchen, Head of Design la Schattdecor, a filtrat esența a trei tendințe curente: Freestyle Clarity, Casual Black și Cultural Spirit.

„Ca designeri și sfătuitori, noi conștientizăm sarcina noastră de a identifica noile tendințe, de a le analiza și în final de a fi capabili să transmitem clienților foarte clar ceea ce este important pentru ei. Decor Solution este o delarație de încredere în tendințele actuale și oferă clienților și partenerilor noștri un ghid valoros, ca o reflecție a responsabilității pe care o simțim față de ei.” a declarat Claudia Küchen.

Cercetarea celor de la Shattdecor ne oferă astfel și nouă posibilitatea de a afla caracteristicile celor trei tendințe principale și cum pot ele influența modelele de mobilier ale anilor ce vin.

FREESTYLE CLARITY 

Este despre simplificarea lucrurilor până la esența lor.
Freestyle Clarity este dovada creșterii importanței lucrurilor simple și autentice. Este despre simplificarea lucrurilor până la esența lor – a construi mai multă calitate în jur.
Este deja o recunoaștere foarte clară a acestei teme în Germania, Rusia și Polonia.

Trendul se potrivește foarte bine cu prezentul, la fel ca stilul Scandinav de mobilă, cu culorile lui luminoase și cu lemn, foarte popular acum. Albul apare frecvent în combinații cu negru, în elemente grafice, modele și forme grafice din mobilier.

În China, albul simbolizează puritatea, inocența și curățenia și este frecvent utilizat în combinație cu lemnul colorat natur, nuanțe calde de cupru și suprafețe cu proprietăți distincte la atingere. Are încă un avantaj: albul face camera mai mare!
Contrastul evident dintre alb și negru este mereu la modă și contribuie la un aspect ordonat.

Luminozitatea și diversitatea definesc tema Freestyle Clarity.
Shattdecor freestyle clarity

CASUAL BLACK

Urban, creativ, modern, sigur de sine și totuși cu picioarele pe pământ.
Casual Black este foarte la modă și cea mai revoluționară și nouă dintre cele 3 tendințe. Este foarte populară pe piața germană și americană.

Clienții Schattdecor din Brazilia confirmă faptul că trendul Casual Black este foarte apreciat în America de Sud. Deja își face loc și în Rusia și Polonia. În aceste țări, albul – de care am vorbit la Freestyle Clarity – și mobila luminoasă sunt cele mai căutate. Culorile închise fiind folosite acum, în special, în cazul mobilei tradiționale.

Casual Black este valabil pentru un stil relaxat care oferă un sentiment de bună dispoziție și confort.
Shattdecor casual black

CULTURAL SPIRIT

Aspectul unic al acestei teme este influența diferitelor culturi pe un mix de materiale și modele. Granițele dintre culturi dispar rapid în era modernă a globalizării.

Cultural Spirit preia idei de amenajare din toate culturile din lumea întreagă. Aseastă tendință este în mod special populară în Italia, Polonia și Turcia, unde efectul ei se simte cel mai mult – mobila fiind deja livrată în acest stil în tonuri calde de culoare.

Reacția clienților la această tendință este foarte pozitivă și în Brazilia deasemenea.

Într-o epocă de inter-schimb cultural este important și necesar să îți aduci aminte de rădăcini. În acest sens, Cultural Spirit transmite un sentiment de individualitate.
Shattdecor cultural spirit

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian