Business Evenimente

Falk Consulting are reduceri de Black Friday pentru toată gama de produse

Pe 23 Noiembrie este Black Friday la Falk Consulting! Se anunță reduceri la toate produsele din portofoliu, de la pistoale și pompe la piese de schimb. Dacă vreți un pistol de pulverizare performant, vă doriți o pompă care să reducă pierderile de material sau aveți nevoie de piese de schimb pentru echipamentele Sames Kremlin aflate deja în atelierul sau fabrica voastră, vineri este momentul să profitați de reducerile care vor ajunge până la 25%.

Un pistol sau o pompă de pulverizare cresc calitatea finisajului și îmbunătățesc eficiența întregului proces de finisare. O alegere bună va duce la:

  • reducerea costurilor cu materialele de finisare;
  • creșterea productivității;
  • reducerea poluării;
  • reducerea pierderilor de material.

Falk Consulting oferă o gamă largă de pistoale și echipamente de pulverizare așa că este foarte posibil să găsești produsul potrivit, fie că ai un mic atelier sau o fabrică cu producție de serie mare. Cu ele aplicarea poate fi făcută în sistem convențional, airmix sau airless. Există în ofertă atât pistoale pentru aplicare manuală cât și pentru echiparea liniilor de pulverizare sofisticate, a reciprocatoarelor sau roboților antropomorfi.

Produse precum pistolul Xcite ™ Airmix®, cu o eficiență a transferului de material de până la 86%, ergonomic, ușor și simplu de manevrat sau pompa PU 3000,  ușor de folosit în ciuda tehnologiilor performante pe care le înglobează, foarte utilă celor care folosesc materiale bicomponente, au fost prezentate în paginile revistei stârnind interes. Aceste produse și multe altele, precum și piesele de schimb pentru ele, vor fi prezente în oferta Falk Consulting de Black Friday.

Black Friday este un bun moment să cumperi produsul dorit la un preț promoțional. Iar pentru unii dintre voi acel produs poate fi un pistol sau un echipament de pulverizare. Falk Consulting te invită să vizitezi site-ul pentru a vedea întreaga gamă de produse. Iar dacă ai găsit produsul pe care ți-l dorești de multă vreme sună la numarul de telefon 0268.310.574 pentru ofertă și mai multe informații. Vineri, 23 Noiembrie, toata echipa este acolo și așteaptă telefonul tău.

Succes!

 

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian