Fabricare case din lemn

Ridicarea unei case de lemn

Tehnologia ne-a făcut viața mai agitată și mai haotică. De multe ori este bine să ne gândim pentru ce ne trezim în fiecare dimineață. Dacă v-a trecut vreodată prin gând să vă deconectați de toate, poate că articolul ăsta este pentru voi.

Unul dintre cele mai frumoase filmulețe pe care am avut ocazia să le văd pe YouTube prezintă ridicarea unei case pe structură de lemn. Nu cred că există un sentiment mai plăcut decât cel de a-ți fi terminat prima casă cu mâinile tale. Dacă aveți 24 minute la dispoziție, puneți de un ceai și uitați-vă la ce-au făcut oamenii ăștia. Să nu dați vina pe mine dacă în seara asta vă dați rezervele de bani pe un teren la munte! V-am avertizat!

Vlad

Este arhitect și membru fondator al companiei Koob Hub. Se axează pe arhitectură civilă, design interior și realitate virtuală. În ultimii 4 ani a proiectat pentru piața chineză complexuri rezidențiale, spații comerciale de tip mall și turnuri de birouri clasa A cuprinse între 120-300m înălțime. În timpul liber ... haha, pe cine păcălim!? Vlad nu are timp liber.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian