Mașini și Scule

Wood-Mizer TOOLS: pânze circulare multilamă

În urmă cu mai mulți ani, compania Wood-Mizer a început să producă o gamă de mașini de debitat lemn sub denumirea de Wood-Mizer TOOLS. Împreună cu o serie largă de unelte, această gamă include mașinile de debitat multilamă cu pânze circulare.

Wood-Mizer Tools

Pânzele circulare multilamă de la Wood-Mizer sunt utilizate pentru debitarea lemnului uscat sau umed de esențe tari sau moi, precum și pentru esențele tropicale și panouri. Aceste lame sunt acoperite cu un strat anti-adeziv care reduce semnificativ coeficientul de frecare și împiedică lipirea rumegușului de suprafața pânzei, ceea ce o protejează de supraîncălzirea excesivă. Pânzele multilamă acoperite cu strat negru sunt caracterizate de calitatea înaltă și durata lungă de viață.

Pânze circulare multilamă de la Wood-Mizer

Feedback-ul din partea clienților este unul foarte pozitiv. De exemplu, Dl. Bartosz Bek din Polonia spune: „Am descoperit că datorită acestor pânze consumul de energie din atelierul nostru s-a diminuat, dar în același timp am menținut calitatea ridicată a materialului produs. Corpul pânzei este durabil și stabil, iar dantura din carbură a pânzei iese în evidență prin înalta calitate și duritate, ceea ce permite creșterea numărului de ascuțiri și prin urmare economisirea banilor alocați achiziționării de pânze noi. De asemenea, tăietura este mult mai precisă și produce mai puțin zgomot. Pânzele circulare Wood-Mizer își păstrează calitatea foarte ridicată chiar și după multiple ascuțiri. Utilizăm zilnic aceste pânze și putem spune că este un articol care bate categoric produsele similare ale concurenței.”

Apelați Wood-Mizer pentru a afla prețurile pânzelor multilamă și faceți comparație cu prețurile concurenței. Încercați pânzele Wood-Mizer TOOLS!

Wood-Mizer RO S.R.L.
str. Fabricii Nr. 6, Șura Mică
557270 Jud. Sibiu
Info utilaje: +40 755 20 20 30
Email: office@woodmizer.ro
www.woodmizer.ro

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian