Business

Azi începe Expowood

Deschiderea oficială a Expowood Ateliere 2019 va avea loc azi, 11 aprilie, la ora 11.00.

În primele două zile de târg, joi și vineri, vor avea loc o serie de conferințe de specialitate și ateliere pentru profesioniști și antreprenori, organizate în parteneriat cu Clusterul Regional al Lemnului Pro Wood și Asociația pentru Dezvoltare Regională Centru (ADR Centru). La acestea vor participa experți din România, Croația, Slovenia, Bulgaria, Ungaria și Macedonia. Scopul lor va fi stabilirea unei legături strânse între furnizorii de tehnologie, designeri, producători, profesioniști, ingineri și întreprinzători din cadrul industriei forestiere.

Organizatorii ne anunță că experții internaționali caută parteneri din România prin intermediul unor întâlniri B2B organizate la standul clusterului PRO WOOD (H3) din sala Dacia. De asemenea, vineri, 12 aprilie, aici va avea loc o sesiune de brokeraj organizată în parteneriat cu ADR Centru.

Bilete gratuite la LIGNA

La EXPOWOOD va participa, în premieră, Luminița Constantin, reprezentanta Deutsche Messe în România, organizatorul Târgului Ligna de la Hanovra. La standul special amenajat în Sala Dacia, vizitatorii vor avea ocazia să se înscrie ca participant pentru a obține bilete gratuite la Ligna.

Colaborări în premieră

altă noutate de anul acesta este colaborarea cu Ordinul Arhitecților din Brașov. Astfel, în cadrul târgului EXPOWOOD, vor fi expuse proiectele  concursului Arhitectura 6.0. De asemenea, un alt parteneriat în premieră este cu Asociația Producătorilor și Montatorilor de Tâmplărie din Lemn.

13 aprilie cu noroc

Sâmbătă, 13 aprilie, la ora 12.00 va avea loc extragerea  premiilor pentru tombola EXPOWOOD, în valoare de 600 de euro. Sunt puse în joc un set de pânze, o etajeră și adezive.

Târgul Internațional de Echipamente și Tehnologii Profesionale EXPOWOOD se desfășoară în perioada 11-13 aprilie, la Centrul de Evenimente Lux Divina din Brașov.

Mai multe detalii găsiți pe www.expowood.ro.

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian