Deco&Design

Designer Spotlight – Joshua Abarbanel

Joshua Abarbanel pune cap la cap sculpturi din lemn ce imită recifurile de corali. Atât piesele mici (de pus pe un piedestal) cât și cele mari (care pot îmbrăca un întreg perete) sunt obținute prin debitare laser. Frumusețea lor stă în libertatea artistului de a lăsa „coralii” să se extindă natural în orice direcție.

(traducere și adaptare din Engleză)

„Îmi găsesc inspirația în fractali, în structuri care se dezvoltă în spirală și abordez în lucrările mele progresia lui Fibbonaci. Încerc să obțin simultan atât o imagine microscopică cât și o vedere „din avion”, iar compozițiile mele servesc drept metafore ale relatiilor interumane, indivizi, comunități și chiar între umanitate și planetă. Piesele ilustrează foarte bine cum alăturarea de elemente disparate poate produce un întreg functional atât vizual cât și cognitiv.”

(Joshua Abarbanel)

Vlad

Este arhitect și membru fondator al companiei Koob Hub. Se axează pe arhitectură civilă, design interior și realitate virtuală. În ultimii 4 ani a proiectat pentru piața chineză complexuri rezidențiale, spații comerciale de tip mall și turnuri de birouri clasa A cuprinse între 120-300m înălțime. În timpul liber ... haha, pe cine păcălim!? Vlad nu are timp liber.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian