Evenimente

Design de mobilier la BIFE

Potențialul industriei românești de mobilă va fi și în acest an etalat timp de cinci zile la BIFE-SIM. Sunt așteptate descinderile în forță ale producătorilor de mobilier la nivel industrial și ale furnizorilor de accesorii și echipamente pentru industria de mobilă.  Dar cum lemnul prinde forme și în ateliere mai mici de mobilă, iar designerii vor veni cu idei și produse originale, se pare vom avea parte de un spectacol complet.

În cadrul târgului va avea loc o nouă ediție a Concursului Național de Design pentru Mobilier care – zic organizatorii – își propune să ofere tinerilor designeri de mobilier posibilitatea de afirmare. Este un concurs deschis atât studenților, cât și profesioniștilor care proiectează sau produc mobilier. Concursul va mediatiza participanții care vor da dovadă de inovație funcțională și tehnologică, prin produsele și ideile prezentate, folosind materiale ecologice și care să se preteze realizării tehnice și producției de serie.

Competiția, lansată deja, se desfășoară în două etape, câștigătorii urmând să fie anunțați la BIFE-SIM. Prototipurile vor fi expuse într-un stand special amenajat în cadrul târgului, în perioada 14 -16 septembrie 2016.design de mobilier la bife

Încă un lucru interesant: noutățile, comunicatele interesante, ideile sau produsele voastre pot apărea în revista din lemn. Asigurați-vă că se va ști de prezența voastră la BIFE 2016!

Anamaria

Anamaria are peste 15 ani de experienta in marketing si comunicare pentru firme din industria si retailul de mobila. Inainte de Ces Brands a coordonat activitatile de marketing la ICLA Romania.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian