Diverse

Sucitoare nostime din lemn

Mood for Wood este o marcă a unui studio de design din Varșovia, Polonia. Sub această marcă sunt produse sucitoare din lemn pe care sunt gravate, cu ajutorul laserului, diverse figuri geometrice, animale sau alte imagini simpatice. Desenele după care sunt realizate gravurile în lemn sunt făcute de un designer specializat în bijuterii și arte aplicate.

moodforwood

Tradițiile de Crăciun nasc idei originale

Ideea producerii acestor sucitoare gravate din lemn le-a venit producătorilor pornind de la o tradiție de Crăciun din Germania și Austria. Înainte de Crăciun, în aceste țări se coc prăjiturele și biscuiți, numite Springerle, care au imprimate diferite forme și figuri specifice perioadei sărbătorilor de iarnă.

Mood for Wood a dus desenele la următorul nivel, realizând figuri diverse, care pot satisface o gamă mai largă de gusturi, astfel încât prăjiturele să fie apreciate atât de copii cât și de adulți.

Pe lângă cele fabricate în mod curent, producătorii fac și sucitoare personalizate. Pe lemn pot fi gravate nume, logo-uri de firmă, desene speciale, urări astfel încât ele pot deveni un cadou foarte interesant pe care-l poți oferi în orice perioadă a anului. În plus, este și ecologic.

Sucitoarele sunt făcute din lemn de fag polonez de cea mai bună calitate. Dimensiunile standard sunt 43 cm lungime si 6 cm diametru, cu 25 cm suprafață de imprimare. Sunt tratate cu un ulei ecologic, certificat pentru tratarea produselor folosite în alimentație, astfel ca aluatul să nu se lipească și prăjiturile să aibă suprafața netedă și frumoasă.

sarbatori

made with love by...

happty birthsday

halloween

dogs

Sucitoarele gravate din lemn Mood for Wood pot fi un cadou foarte frumos și nostim. Ele se pot comanda online pe www.moodforwood.com sau www.etsy.com și sunt livrate oriunde în lume. Vă doresc succes la cumpărat și la…prăjiturit!

Mihaela Radu

Mihaela Radu este inginer chimist dar are o mare pasiune pentru lemn. De mai bine de 20 de ani lucreaza in domeniu, finisarea lemnului fiind ceea ce a definit-o in aceasta perioada. A acumulat experienta lucrand intr-un institut de cercetari, in propria firma, precum si intr-o multinationala. Isi doreste sa impartaseasca continuu din experienta proprie cu cei care au aceeasi pasiune....si nu numai.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian