Evenimente

Design de Crăciun Made in RO

DESIGNIST este gata pentru o nouă ediție Made in RO – Târg de design românesc. Chiar înainte de Crăciun cu o săptămână – 17&18 decembrie – vă așteaptă la Impact Hub București (str. Halelor nr. 5 / Piața Unirii) cu o selecție de cadouri fine, colecții și branduri noi-nouțe de design românesc.

La Made in RO – Târg de design românesc #8 ți se propun cadouri de Crăciun out of the box, obiecte originale, ingenioase, inovatoare. Piese selectate prioritar pe baza noutății creațiilor și abilității de a se integra în interioarele contemporane. Veți avea ocazia să admirați și să faceți cadouri obiecte expuse în premieră la Made in RO – Târg de design românesc.

„Să fie alb ca porțelanul, diafan ca mătasea, cu zvâc ca metalul, expresiv ca lemnul? Designerii români de produs vă surprind cu sute de cadouri cool, care vor face valuri de sărbători: ceramică, mobilier, accesorii home&deco, decorațiuni cool de Crăciun, jucării, lămpi funky, mic mobilier, accente fashion, cărți cu jocuri incluse.”

Peste 65 de designeri selectați în urma apelului de proiecte vin la București din Cluj, Timișoara, Craiova sau Târgoviște. Atmosfera de la Made in RO va fi despre armonia și veselia de a reuni cei mai talentați creativi și cei mai pasionați și frumoși vizitatori & susținători ai designului made in RO. Se pare că vei admira multe proiecte și colecții noi, prezentate în premieră la Made in RO și vei interacționa, într-o atmosferă cosy, familiară, cu branduri care participă pentru prima oară la eveniment.

Afișul acestei ediții Made in RO are, ca de obicei, o poveste românească. Este o tradiție deja ca elementul grafic al afișului să fie creația unui designer român. Pentru Brăduțul Made in RO de anul acesta s-a folosit grafica unui set de farfurii decorative create de ceramista Mădălina Teler.

Vizual-Made-in-ROr

Vă prezentăm doar o mică parte a noutăților ce vor fi expuse, pe restul vă invităm să le descoperiți pe 17 & 18 decembrie, la Impact Hub București.

BEWISE Collective Movement este surpriza sezonului: reciclează plăcile de skateboard pe care nu le mai folosesc copiii și le transformă în bijuterii și obiecte home&deco.

Vizual-Made-in-ROr
Echipa Design Your Space a pregătit o super colecție de accesorii. YouR POCKET este un buzunar de perete din lemn și piele.

Vizual-Made-in-ROr
Cork Boutique vin la Made in RO cu ramele Chameleon, din MDF și plută, tăiate la laser, iluminate cu LED. Un fel de aplice supradimensionate pentru perete, cu pattern-uri ce pot fi personalizate.

Vizual-Made-in-ROr
Combic va expune cadouri cu arome de Crăciun scandinav în zona The Nordic Corner. Ruxandra Radian, proprietara magazinului, își propune să continue colaborarea cu meșteșugarii și designerii români, astfel încât să îmbogățească oferta boutique-ului său cu piese și accesorii de design local.

Vor expune: Alina Simion, ATMA, Bianca Grin, Contemporia, Lady Magpie, Noha Nicolescu, Utopic-Mona Vulpoiu, Most Precious, Alina Constantin Ceramics, Ana Hodoiu, Atelier 437, Bogdan Deliu Leather Design, BUMbagR, Cai Verzi pe Pereți, Ceramic Sparrow, Christine on the Clouds, Colorhood, Cristina Ciobanu, Livia Coloji, CRESC, Deco-Box, Deep Design Concept, Design Your Space, Devla Accessories, EBTEAM, Eyecandy Monsters, Foldo, Globul Înfofolit, Glorybox, Halfdrop, În fața blocului, IF irinaflorea, Iutta, Lemnia, Lia Pfeiffer, Lightplay, Loved Things Studio, Noah, De Ceramică – Mădălina Teler, Marie Nouvelle, Mormi, Naphtaline, Nistora Ceramics, No No No, Oana Stoica Ceramics, OI, Ploosh, Pointer, Povești din Lut, Prăvălia cu Păpuși, Radu Abraham, Serebe, Sonjaline, Twigs & Bark, Ubikubi, Una ca Luna, Upside Down, Văzduh, Don Papillon, Wagner, Woodish, Zuriell, Keramice.

Când: 17-18 decembrie

Unde: Impact Hub Bucharest, Piața Unirii (Str. Halelor nr. 5), pe Splai

Bilet de intrare: 10 lei

Facebook event: aici

Detalii și imagini: designist.ro

Anamaria

Anamaria are peste 15 ani de experienta in marketing si comunicare pentru firme din industria si retailul de mobila. Inainte de Ces Brands a coordonat activitatile de marketing la ICLA Romania.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian