Magazin

Abonament 2019

Informează-te din revistele tipărite despre soluții, idei, produse!

Abonamentul 2019 Revista Din Lemn conține 2 reviste cu apariții în martie și septembrie 2019:

  • ediția Martie 2019 – tema revistei CASE DIN LEMN
  • ediția Septembrie - tema ediției BUSINESS-Antreprenoriat

În 2019 Revista din Lemn va avea două ediții tipărite, în martie și în septembrie

Semnalele primite de la voi ne-au arătat că apariția revistei a fost o decizie bună, a fost foarte bine primită. Ne bucurăm că am reușit să aducem/adăugăm valoare pe această piață, să creăm un conținut care să vă ajute și să vă inspire. Avem nevoie de ajutorul vostru pentru a face din Revista din Lemn o apariție constantă în varianta printată. Așadar, dacă și tu consideri că îți este de folos,

Te poți abona la noi în site

Abonamentul îl faci la noi în site din doar câteva clickuri. Plata o poți face cu cardul (5% discount), prin transfer bancar (5% discount) sau ramburs la livrare. După efectuarea comenzii vei primi imediat un email cu datele din comanda ta.

Dacă ai optat pentru plata prin transfer bancar (5% discount) te rugăm să faci plata în contul menționat. După efectuarea plății vei primi ediția din martie 2019 împreună cu factura aferentă abonamentului.

Dacă ai optat pentru plata ramburs la livrare te rugăm să faci plata la livrarea numărului din  martie 2019. Ediția din septembrie 2019 a revistei o vei primi, la fel ca și ediția anterioară, acasă sau la adresa pe care o vei menționa în comandă.

Dacă ai optat pentru plata cu cardul (5% discount), vei primi revistele în momentul apariției, în martie 2019 și în septembrie 2019.

Este foarte simplu.

 

sau poți cumpăra revistele de la chioșc

Începând cu acest an Revista din Lemn poate fi cumpărată de la magazinele Inmedio și de la chioșcurile din toată țara. Prețul unei reviste este de 35 lei.

Conținutul este diferit de online

Articolele din revista tipărită sunt diferite de cele postate în online pe revistadinlemn.ro. Din fericire subiectele sunt foarte multe și ne dau astfel posibilitatea unui conținut divers. Considerăm că este datoria noastră să oferim conținut dedicat celor care vor să ne susțină în acest proiect. Accesul la informațiile din revistadinlemn.ro este și va rămâne gratuit. Vei putea oricând să accesezi informațiile din online. Desigur, prin abonarea la revista tipărită ne vei încuraja să continuăm munca începută și îți mulțumim.

Revista se adresează celor care iubesc lemnul

Revista din Lemn este scrisă pentru cei ce iubesc lemnul, îl lucrează sau îl utilizează. Pentru cei care fie vor o casă din lemn. fie o construiesc. Acoperă nevoia de informații, idei, soluții, produse necesare în lucrul cu lemnul. Fie că sunteți implicați în viața unor companii din domeniu, fie că sunteți doar pasionați de această minune a naturii, vrem ca toți să găsiți informații valoroase în revistă, să adăugăm valoare informațiilor pe care deja le aveți. De asemenea, pentru cei care  caută informații de calitate despre cei mai apreciați tâmplari și profesioniști din domeniul lemnului, vrem să îi avem pe toți printre cititori. Pe lîngă tehnici pe care cei mai profesioniști dintre ei le folosesc, în revistă vei vedea și o parte dintre lucrările care i-au făcut cunoscuți.

Ajută-ne să ducem mai departe Revista din Lemn

Afișez 1–1 din 2 rezultate

Alege moneda în care vrei să plătești

Euro (€)
Leu românesc (lei)

Cart