Clicky

Evenimente

Ce este BIFE-SIM 2016

BIFE-SIM este cel mai mare târg de mobilă organizat la București. Este un eveniment anual dedicat întregii industrii de mobilă din România. Sunt expuse piese de mobilier, precum și echipamente industriale, utilaje pentru prelucrarea lemnului, materiale pentru finisare și accesorii necesare în producția de mobilier. Târgul este adresat atât profesioniștilor, cât și publicului larg, fiind un loc de întâlnire pentru producători, distribuitori și publicul larg interesat de acest domeniu.

BIFE-SIM 2016 este organizat la Romexpo București, în perioada 14-18 septembrie 2016.

Ediția 2016 a BIFE-SIM aduce în prim-plan Salonul de Decorațiuni și Corpuri de iluminat care se va alătura celorlalte saloane existente: Clasic, Design, Confort, Bucătării. Pavilionul A va cuprinde Salonul destinat prezentării echipamentelor şi utilajelor pentru industria lemnului, în ideea eficientizării fluxului de producţie şi implementării de noi tehnologii, dar şi prezentării ofertelor de accesorii, materii prime şi componente pentru mobilă.

Așa cum spune Romexpo, “la BIFE-SIM 2016 vor participa specialiști în domeniul mobilei, producători, importatori, distribuitori și comercianți, decoratori, arhitecți și designeri. Ediția 2016 promite să fie un festival al mobilierului lucrat cu rafinament și bun-gust, dar și o platformă de interconectare a producătorilor autohtoni și internaționali de mobilă, în sensul dezvoltării relațiilor de parteneriat, precum și creșterii pieței de desfacere.”

Firmele care doresc să se înscrie ca expozanţi la BIFE-SIM 2016 pot accesa site-ul expoziţiei: http://www.bife-sim.ro/formulare-participare.

 

Dan

Dan a avut șansa să lucreze în diverse departamente. Astfel a acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Este un om de echipă și un all around player. A lucrat ca antreprenor, a coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. Acum ambiția lui este, nici mai mult nici mai puțin, să introducă Industria Lemnului în era digitală.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter